Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 25 augusti 2011

Fina fina Hilton !!!

Tänään oli Riitta Westerholmin valmennus Hiltonin kanssa, ja sain NIIIIN paljon apua että en olisi uskonutkaan että tunnissa voi noin paljon hevonen muuttua :) Ravissa minun piti saada hevosen kantamaan itse eikä vaan lähteä ravaamaan isoa ravia eteenpäin paino etujaloilla,mitä se on mulla tehnyt, ja sen takia tuntunut niin "pitkältä" ja vaikeelta kontrolloida. Vaan sillä että ratsastin ravissa sellasta tahtia että tunsin että Hilton odottaa mua ja välillä NOPEITa puolipidätteitä josta HETI myötääminen (eli hevonen ei missään nimessä voi ottaa tukea mun käsistä vaan kantaa itse) niin sain sen lyhenemään koko kropastaan ja kaulastaan ja kantamaan ja sitten olikin yhtäkkiä niin helppoa kaikki eikä tuntunut heppa enää niin isolta :D laukassa se oli vielä mahtavampi, tuli TOSI hyvin alleen ja otti iiisoja askelia ja kanto tosi hyvin! Tästä on nyt niin hyvä fiilis jatkaa treeniä kun TIEDÄN miten mun pitää tehdä!

 Illalla vielä viimeinen kür-treeni Zebben kanssa ja huomenna lähtö kohti Harjua ja lauantaina on sitten finaalin paikka!! Pitäkää meille peukkuja :)


Sophia

5 kommentarer

 1. Hienoa,kuulostaa niin onnelliselta että aivan hymyilyttää kun lukee tätä :)
  Onnea ja tsemppiä tulevaan!

  SvaraRadera
 2. Onnea vielä uuden hevosen johdosta!!:) Olisiko hänestä mahdollista saada treenivideota? Ja tsemppiä kisoihin!

  SvaraRadera
 3. Kiitos :) voin yrittää saada jonkun kuvaamaan ensi vkolla :)

  SvaraRadera
 4. Onko Riitta Westerholm ollut aikasemmin Vaasassa päin valmentamass? Oliko hyvä?

  SvaraRadera
 5. Mä en ainakaan ollu sen valmennuksissa aikasemmin, mutta sehän omistaa sen Carina Kempin hepan May michigan niin kävi moikkaamassa sitä ja valmentamassa,tulee uudestaan syyskuussa. oli ainakin Hiltonille ihan supersuperhyvä!! sain oikeasti ihan toisen hevosen valmennuksen lopussa :P Zebben kanssa en saanut ihan yhtä paljon irti,mutta hyviä asioita siinäkin treenattiin!

  SvaraRadera