Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 19 augusti 2011

küren på G,Hilton söker sadel..

Idag har jag suttit flera timmar på musikstudion för att fixa musik till min kür. Givetvis blev det min favorit <3 Michael Jackson som får stå för musiken, tror det blir en RIKTIGT bra kür, åtminstone musiken ;) e nog ganska nöjd med koreografin också, har ändrat den säkert tusen gånger men tycker att den nu är som den ska vara,speciellt galopp-programmet är jättebra!
 Olen siis istunut tänään monta tuntia musastudiolla tekemässä musiikkia meidän küriin, ja siitä tulee tietysti Michael Jackson kür ;) luulen että siitä tulee oikeen hyvä! olen myös aika tyytyväinen koreografiaan,vaikka olen muuttanut sitä varmaan sata kertaa.. mutta nyt se on kyllä aika hyvä jo,varsinkin laukkaohjelma! toivottavasti myös tuomarit tykkäävät... :) lauantaina pääsen ratsastamaan läpi musiikin kanssa ja sitten vielä tehdään pieniä muutoksia ja viimestelyjä maanantaina musiikin kanssa, niin eiköhän se ole siinä :)

Hilton har fortfarande ingen sadel,men letandet fortsätter, som tur har jag inte bråttom med den saken,tror inte det blir så mycket tävlande mera i år ändå, satsar hellre på att få honom klar för msv B för nästa år, vi har nämligen en hel del att jobba på där ännu.. men han blir bättre dag för dag, har varit RIKTIGT fin att longera!!! så det känns väldigt bra att det går framåt :) fick dra ner lite på kraftfodret då jag märkte att han ganska lätt blir lite tjock, men tror jag ska öka på havret istället så han får lite mera energi att jobba! Ska försöka filma honom nån dag då jag rider, bara jag skulle hitta en passlig sadel också :P

Eli Hiltonille etsitään satulaa, päätin että en ehkä kisaa sillä vielä tänä vuonna kun tuntuu että meillä on vielä paljon tekemistä treenissä, ja mieluummiin satsaan siihen että saan sen ensi kevääksi valmiiksi vaativa B-tasolle ja näytän sen sitten kun se on mahdollisimman hieno ;) ja töitä riittää voin sanoa, se kyllä paranee joka päivä ja juoksutus auttaa todella paljon! sen oli alussa vaikea taipua kaarteissa ja pitää tahti yllä ravissa mutta juoksutuksen kautta se on tullut notkeammaksi ja oppii itse kokoamaan ja pistämään painoa takajaloilleen ja niin ylläpitämään tasapainonsa. Se on mielestäni parempi että se juoksutuksen kautta löytää sen tasapainon nyt aluksi ja saan sen siinä oikeen hvyin jumpattua pienillä volteilla kun se että isoilla avuilla joudun selästäpäin sen ratsastaa, se on nimittäin ratsastaessa paljon parempi ja herkempi heti kun juoksuttaa ensin, eli tällä jatketaan nyt pari viikkoa.  Mutta tosi nopeasti se oppii ja edistyy mikä on hieno asia! Uskon että kunhan se oppii kantamaan ja taipumaan oikeen ja saadaan ne asiat kuntoon niin vaihdot ja taivutukset tulevat olemaan helppoja, sen on tosi helppo liikkua sivuttain ja ollaan jo tehty vähän avoja sen kanssa ravissa :)

nyt aamulenkille ja sitten parturille!


Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar