Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 29 november 2011

Hiltons hoppningsdebut !

Hilton pääsi tänään ensimmäistä kertaa elämässään hyppäämään,ja oli niiiin reipas!! Huomasi että se tykkäs tosi paljon joten nyt jatketaan estetunnilla kerran viikossa, itse en siis hyppää vaan yks kaveri hyppää sillä :)
 Huomenna kokeilen uutta Pessoa-juoksutussysteemiä Hiltonille, juoksutin Zebben sillä tänään ja se toimi erittäin hyvin! takajalat erittäin aktiiviset, selkä ylhäällä ja tosi kevyeet ja lennokkaat etujalat liikkeet!

Hilton fick sin första hopplektion ida som gick VÄLDIGT bra, han var så jättepositiv och verkligen njöt av att få göra nåt roligt som omväxling till dressyren.  Här är en liten film på hans nybörjar-skutt :) (hon som red, red bara över bommar först,sedan små små hinder som blev max 50cm,bättre att ta det lite långsammare så det inte blir för svårt för Hilton.)
 Imorgon ska jag testa longera med mitt nya Pessoa-longeringssystem, med Zerleone funkade det kanon, han rörde sig jättefint med bakbenen och luftiga framben och använde ryggen väldigt bra!

8 kommentarer

 1. Hei,
  on ollut kiva lukea blogiasi ja kuulla hevostesi kuulumisia.
  Kiva, että hevosesi voivat välillä hypätä ja tehdä maastolenkkejä. Se tekee kouluhevoselle hyvää kaikin puolin.
  Blogiasi lueskeltuani on tullut mieleen, kuinka huolehdit oman kropan toimivuudesta. Tarkoitan, käytkö hierojalla tai kiropraktikolla? Oletko itse koskaa törmännyt ongelmaan omasta vinoudesta tai toispuoleisuudesta ratsastajana? Jos olet, miten selvitit ongelman?
  Kiinnostaa siksikin, että juurikin tuskailen itse raivostuttavan vinouteni kanssa.. Enkä ole ihan varma, hakeutuako hierojan, kiropraktikon vai osteopaatin puheille.

  SvaraRadera
 2. moi! Kiva kuulla että tykkäät blogistani :) tuota noin,itse käyn säännöllisesti salilla treenaamassa eri lihasryhmiä sekä paljon spinningtunneilla ja lenkeillä. Olen huomannut että hallitsen paremmin kroppaani hevosen selässä kun aloitin oman treenin. Itselläni on itseasiassa vähän vino selkäranka, niin että istuntani helposti menee vinoksi,istun liikaa oikealla puolella ja yläkroppa kaatuu vasemmalle,aikaisemmin se oli aika iso ongelma ja sen näki aika hyvin mutta ajan kanssa olen yrittänyt korjata sitä eikä se enään ole sinäänsä ongelma,kunhan vaan muistuttaa itseään aina ja katsoo peilistä että varmasti istuu suorassa :) hyvä harjoitus on myös jos joku juoksuttaa hevosta ja itse istut hevosen selässä ja keskityt vaan omaan istuntaasi.Itselläni on myös tosi kireät hartiat ja minun pitäisi mennä hierojalle kyllä,kuhan vaan saisin aikaa.. mutta en ole kyllä käynyt hierojalla tmv säännöllisesti. tsemppiä sulle :)

  SvaraRadera
 3. Hei,
  kiitos vastauksesta ja vinkeistä! Joo, mäkin harrastan aktiivisesti uintia, mikä on tosi hyvä vastapaino ratsastukselle. Elän toivossa että ehtisin vielä vaikka pilatekseen, mutta aika on rajallista..
  Sainkin hiljattain valmentajaltani hyviä vinkkejä vinouden korjaamiseksi, mutta täytyykin pyytää joku juoksuttamaan niin voin keskittyä istuntaan vielä ekstrahyvin. :D
  Hauskaa joulun odotusta sinulle ja hepoillesi!

  SvaraRadera
 4. mitä teet työksesi:)? onko tää kimo ja musta hevonen kummatkin sun omia?

  SvaraRadera
 5. Opiskelen oikeustiedettä helsingin yliopistossa, ja molemmat hevoset ovat minun omat :)

  SvaraRadera
 6. Niin ja siis työskentelen osa-aikaisesti Roschier asianajajatoimistolla :)

  SvaraRadera
 7. ahaa!:)miten olen silti ymmärtänyt että hevoset ovat vaasassa? ratsastaako joku toinen niitä vai?

  SvaraRadera
 8. siis asun itse myös vaasassa :) meillä on Vaasassa yksikkö Helsingin yliopistosta eli voi opiskella oikeustieteen maisteriksi myös Vaasassa!

  SvaraRadera