Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 28 december 2011

Kisasuunnittelua 2012

moikka!

 Täällä istuu erittäin pulskeassa kunnossa oleva kouluratsastaja ;) heh,no ei mutta fiilis ainakin sellainen jouluviikon jälkeen kun on oikeasti tultu syötyä ihan älyttömiä määriä ruokaa ja karkkia! Mutta sehän kuuluu jouluun? ;)
vuoteen 2012 alkuun on enää alle viikko eli kannattaa jo suunnata katseita eteenpäin kohti seuraavaa kisakautta. Olen jo Zebben alustavan kisakalenterin tehnyt,jota me varmaan seurataan aika lailla ellen lähde molempien hevosten kanssa kesällä Arjenin luokse Belgiaan. Se vähän riippuu,ajattelin katsoa miten kisakausi lähtee käyntiin ja jos Zebbe tekee hyviä tuloksia jo alkukaudesta ehkä jätän reissun sitten syksymmälle niin saadaan sitten apua Arjenilta kun pitää talven (2012-2013) aikana nousta sinne GP-tasolle. Hiltonin kanssa en tee vielä mitään suunnitelmia, päätin että en tuo sitä kisaradoille ennen kun se on 100% varma,ja valmis siihen. aloitan mieluummin sen kanssa heti vähän vaikeimmista luokista kun se että kierrän pikkukisoja sen kanssa enkä pysty näyttämään sitä parhaimmillaan. Toivon mukaan pääsemme pari 6-vee cupin osakilpailua starttaamaan.

 Mutta tässä ainakin tämä alustava Zerleonen kisakalenteri 2012:
21-22.4 Vantaa, Small tour osakilpailu
20.5 Tuomarinkylä, Small Tour osakilpailu (mahdollisesti Hiltonille 6-vee cup)
9-10.6 Tampere, Small Tour osakilpailu
17.6 Vaasa ,kansalliset avoimet kilpailut(toivon mukaan järjestetään Va A-luokka)
24-25.8 Harju, Small Tour osakilpailu (sekä 6-vee cupin finaali mahd. Hilton)
(18-21.10 HIHS, mahdollisesti Small Tour finaali)
( Näitten lisäksi tod.näköisesti starttaan alkukaudesta jonkun helpomman luokan että saa kisatuntumaa takaisin. )
Eli ei hirveen monta kisaa, ajattelin että menen vähän harvemmat kisat kun nyt taso kuitenkin nousee ja melkeen jokaiseen kisaan on se 5-6 tunnin ajomatka joka rasittaa hevosta paljon. Zebbe ei enää tarvitse kisarutiiniä samalla tavalla kun nuorena joten yritetään mieluummin satsata hyvään treeniin kisojen välissä jotta tulokset pysyvät korkealla ja jotta hevonen pysyy terveenä ja iloisena mahdollisimman pitkään :)
 Tämän lisäksi suunnittelimme myös Top Dressage leirillä että kaikki ratsastajat starttaisivat ulkomailla yhdessä jossain kisassa, se minulla muutenkin on suunnitelmissa että pääsisin starttaamaan jonkun Prix St George/Intermediaire tason kisan Zebben kanssa ensi vuoden aikana.
Että sellaisia suunnitelmia meillä, toivon mukaan Hiltonin kanssa yhteistyö saadaan niin hyvin sujumaan että uskallan jossain vaiheessa tehdä sillekkin kisakalenterin mutta tosiaan vielä ei tunnu siltä että haluan sen kanssa suunnitella mitään :)
 Normaalisti mielestäni on hyvä tehdä kisasuunnitelma ajoissa, jotta tietää mitä asioita pitää treenata talven yli ja on enemmän motivaatiota kylmän pitkän ja pimeän talven yli treenata :)

Inga kommentarer

Skicka en kommentar