Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 30 december 2011

The year gone by 2011

Huomenna onkin jo vuoden viimeinen päivä joten ajattelin koota tänne vähän ajatuksia ja tiivistää tämän vuoden.

Zebbe tuli Maaliskussa takaisin Suomeen 6 kuukauden treenin jälkeen Holga Finkenin luona. Zebbe sai paljon enemmän voimaa tämän talven aikana ja oppi todella paljon Saksassa taas kerran. Olen todella kiitollinen Holgalle ja Saskialle kaikesta avusta mitä heiltä sain :)

Kisakausi alkoi Pietarsaaren aluekisoissa 10.4.2011 upeasti voitolla ja tulos oli huikeat 71,7% !Tämän jälkeen kisattiin 7-vuotis cupia missä tehtiin hienoja tuloksia alkukaudesta 66-67% tuloksilla,mutta sitten tuli ongelmia Zebben niskan kanssa kun se tuli liian vahvaksi,varsinkin kisoissa,enkä saanut sitä läpi kunnolla, ja sen huomasi tuloksissa jotka tippuivat siihen 62-64%:iin... Nyt tiedän miksi näin tapahtui,keskityin liikaa treenaamaan liikkeitä enkä tarpeeksi PERUSRATSASTUKSEEN,ja tämän seurauksena Zebbe vaan koveni ja koveni edestä... 


Juhannuksen jälkeen selailin hevosten myyntisivuja ja Hiltonin video tuli vastaan, se oli rakkautta ensi silmäyksellä <3 jostain syystä minun oli ihan pakko päästä katsomaan sitä ja niinhän oli sitten Ruotsin reissu edessä ja sieltähän se poika sitten muutti Suomeen Heinäkuussa. Hiltonin kanssa ollaan otettu tämä vuosi todella iisisti ja rauhassa opittu tuntemaan toisemme ja olen myös antanut Hiltonille aikaa kasvaa ja kehittyä, kun on tosiaan iso pikkupoika kyseessä (180cm 5-vuotiaana )

Kausi huipentui Harjun kansallisiin kisoihin 26-27.8.2011 missä ratsastettiin 7-vuotis cupin finaali ja me esitettiin Zebben kanssa Michael Jackson kür. Valitettavasti Zebbe kuumeni ihan liikaa musiikista kun oli oppinu sen liian hyvin treeneissä,eikä ollut täälläkään tarpeeksi läpi ja selän yli. sijoitus oli neljäs, ja saa olla kuitenkin tyytyväinen että finaaliin päästiin.

 Arjen Teeuwissen alkoi treenaamaan minua syyskuussa ja jo ensimmäisen kerran jälkeen näkyi tuloksia ja rupesin keskittymään enemmän siihen perusratsastukseen ja tuntui että koko ratsastukseni muuttui,parempaan suuntaan. Näillä jatketaan!

 Nyt katseet kohti ens vuotta, toivotan kaikille lukijoille oikeen hyvää uutta vuotta 2012!! 

2 kommentarer

  1. Heippa!
    Kiva seurailla sun blogia. Suurena Michael Jackson fanina kyselen, oisko sulla videota siitä kur- ohjelmasta? Olisi hienoa nähdä!! Tsemppiä alkaneelle vuodelle =)

    SvaraRadera
  2. moi! kiva että tykkäät blogistani :) siitä MJ-küristä oli joku aikaisemminkin kysellyt mutta en halunnut julkaista sitä kun Zebbe meni niin huonosti siinä :P mutta jos löydän jonkun treenivideon missä treenasin küriä voisin sen ehkä julkaista :) tulen varmasti käyttämään tätä musiikkia toistekkin joten varmasti se tulee nähtyä vielä joskus ;)

    SvaraRadera