Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 11 januari 2012

Bilder & Video på Hilton

Fick med fotografen till stallet idag så här kommer lite bilder och några videoklipp på Hilton:
Sain tänään kuvaajan mukaan tallille joten tässä pari kuvaa ja videoa Hiltonista:


4 kommentarer

 1. moikka, ootko siis totuttanut hiltonia jo kankiin vai minkäköhän ikäisenä kannattaa alottaa, jos 6-vuotias toimii jo hyvin, osaa avot, väistöt, yksittäiset vaihdot? ja kuinka usein tässä totutusvaiheessa kannattaa kangilla ratsastaa?:)

  SvaraRadera
 2. moikka! Ei Hiltonia en ole totuttanut kankiin enkä sitä tee vielä pitkään aikaan,se on ihan liian raaka vielä,sitten kun se osaa koota itseään hyvin nivelillä(se on se tärkein) ja kantaa niin sitten vasta kanget päähän. temput nyt voi opettaa hevoselle joka ei ole oikeen avuilla. mutta Zebben kanssa aloitin kesällä kun se oli 6-vuotias ja ensin niin että pistin sille kanget päälle tallissa,annoin sokeria ja annoin sen pureskella ne päällä pari kertaa. sitten ekan kerran kun ratsastin menin vaan eteen alas ja tuntuma vaan bridong-ohjalla,ja menin ehkä kerran viikossa n kuukauden ajan,ja yritän vieläkin ratsastaa enemmän nivelillä kun kangilla... että vähän hevosen mukaan, tärkeintä aloittaa varovaisesti ja olla tosi pehmeä ja vakaa käden kanssa että hevonen ei näe kankea "rangaistuksena" vaan mieluummin että se on jtn positiivistä,mä annan mun hevosille aina pari sokeripalaa kun olen laittanut kuolaimet suuhun, molemmat aukoo suuta jo kun näkevät että suitset/kanget tulossa päähän :)

  SvaraRadera
 3. Moikka! Oon lukenut sun blogia jo jonkun aikaa, vaikken lukijaksi ole itseäni pistänyt. Vaikutat määrätietoiselta ja taitavalta ratsastajalta ja kirjotat erittäin mielenkiintoisia juttuja! Ja siitä vielä haluan kehua sinua olet maltillinen hevosten suhteen. Kuvista ja videoista ratsastat oikein nätisti ja pidän ratsastusasentoasi ja istuntaasi oikein kauniina! Tulipas pitkä kehumisjuttu, mutta en ole aikaisemmin kommentoinut ja välillä unohtuu antaa "ruusuja".

  Itsellä on potentiaalinen kouluhevonen, jonka kanssa reenaillaan ja opetellaan molemmat lisää.

  Onnea tuleviin kisoihin :)

  SvaraRadera
 4. Voi kiitos oikeen tosi paljon kehuista!!!ei usein saa kuulla noin paljon hyviä asioita kerralla,tuli oikeen hyvä mieli :) kiva että tykkäät blogistani, ja onnea sinulle hevosesi kanssa! treeni-intoa :)

  SvaraRadera