Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 1 mars 2012

drip drop,våren är på väg!

plusgrader både igår och idag, härligt! Hilton och Zebbe verkar ha stadgat sig bra i nya stallet, Hilton fick gå ut i hagen en sväng medan jag red Zebbe. Väntar på ett samtal från veterinären som opererade Hilton och höra lite om igångsättandet. Vi har nu skrittat i 4 veckor och före det stod han i boxvila 2 veckor så nu borde man få börja sätta igång honom och rida men han är ännu lite oren i höger varv i traven, i vänster varv rör han sig bra. Därför ringde jag till kliniken och ville prata med veterinären, hoppas verkligen att det inte blivit några komplikationer utan att Hilton kanske kräver nån vecka skrittning till bara.. känns lite surt för jag vill ju börja rida honom!!

--> fick samtal från veterinären nyss, han tyckte nog att jag ska börja trava o galoppera Hilton ändå, han är antagligen svag o styv efter så lång paus. Ska försöka så nu i 2 veckor o undvika höger varv, om han blir sämre ska jag ringa veterinären direkt och om han inte blir bättre nu på 2 veckor, blir väl en visit till kliniken då så han får kolla vad som är fel isåfall. Men han tyckte inte jag behövde oroa mig, så nu ska jag iväg till stallet på nytt o motionera Hilton!

 Zebbe sai tänään kunnon treenin, oli tosi rasittava maneesissa,jännittynyt eikä halunnut keskittyä,puhumattakaan siitä että tekisi oikeasti töitä :D tuli sitten ratsastettua noin tunnin verran että vaan saisin sen avuille ja taivutettua läpi, itse asiassa se teki tosi hienot ravisulut molempiin suuntiin :D laukassa oli vaikeampaa mutta kun teki pari askelta hienoa laukkasulkua vasemmalle päätin lopettaa siihen. Huomenna jatketaan sitten samoja asioita, toivottavasti sujuisi paremmin :) joskus sen saa ratsastaa vähän enemmän ja tsempata vähän enemmän itse  kun tuntuu vaikealta, ja yleensä se on seuraavana päivänä jo tosi kiva ratsastaa, joten huomista odotellessa..
 Itselleni nousi yöllä kuume joten oli pikkasen raskasta olla tallilla ja varsinkin ratsastaa Zebbe kun se oli niin "ihana" tänään..toivottavasti paranen mahdollisimman nopeasti vaikka en pääse huilimaan täysin, hevosethan on silti pakko hoitaa ja liikutta vaikka olisi kuinka kipeä.. onneksi olen tosi harvoin kipeä ja eiköhän se tästä,meinaan loppupäivän makaa peiton alla ja juoda teetä ja kirjoitella gradua :)

 Otin kameran mukaan kans tallille,en saanut mitään järkeviä otoksia, yritin vähän olla "taiteellinen" hehe, alla pari niistä kuvista :P1 kommentar

  1. Hei,

    Ensinnäkin kiitos, kun kirjoitat tätä blogia. Sinun tasoisesi ratsastajan kirjoituksia on mielenkiintoista lukea. Toivoisin, että jakaisit ratsastuskokemustasi - ja taitoasi konkreettisten neuvojen muodossa. Tässä kirjoituksessa kerrot, että ratsastit Zebben avuille ja taivuttelit sen läpi. Voisitko myös kertoa, miltä Zebbe tuntui kun se ei ollut avuilla, mitä teit saadaksesi sen avuille ja millä varmistat tai milloin tiedät milloin se on avuilla. Samat kysymykset taivuttamisesta :-)

    Ihanaa kevään jatkoa,
    sennuratsastaja

    SvaraRadera