Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 16 maj 2019

Valmennusta valmennusta ,ja kuvapommi!

Pippi vietti kisojen jälkeen ansaittua 3 päivää vapaata treeneistä (juoksutettu on yhtenä päivänä), kun mä olin työreissussa Helsingissä. Ansaittua vapaata kisadebyytin jälkeen < 3

Nyt rupeaa vihdoin kroppa olemaan kasassa! 


Eilen jumpattiin ja tänään oli sitten Sulvan kentällä Markon valmennus. Tällä kertaa vain yhden päivän valmennus mutta parempi sekin kun ei mitään. Ja niitä treenejähän on nyt ollut tosi hyvin.

Olipa kiva kuulla että Markon mielestä Pippi oli ihan kuin eri hevonen verrattuna viime kertaan 4 vkoa sitten (ja siis parempi kuin viimeksi tietenkin ;) ja nimenomaan enemmän yhdessä osassa ja enemmän takaosan päällä. Olen mäkin nyt oivaltanut monta asiaa miten sitä ratsastaa, tuntuu, että ollaan päästy iso harppaus eteenpäin. Ravissa voi jo vähän säätää kohti passagemaista ravia, tähän sain hyvän vinkin ratsastaa vähän kuin takaosakäännöstä ravia ja ajatella ravia aika lailla paikalleen, juuri sen takia ettei se vaan lähde leijumaan passagessa vaan nimenomaan tulee nopeammaksi ja lyhyemmäksi askelistaan.

Laukassa hyvä tehtävä oli puolirataleikkaa myötälaukasta vastalaukkaan mistä heti noin 10-15 metrin voltti vastalaukassa missä uskallan koota ja kääntää. Tämä vahvistaa sitä kokoamista.

Huomenna ehdin vielä ratsastaa aamusta jonka jälkeen suunnataan sitten etelä-suomeen perheen kanssa, tarkoitus viettää vähän loma-vloppu ja samalla sitten mennään Hiltonin kanssa Hyvinkään kisoihin. La:na PSG Special ja Sunnuntaina Intermediaire 1. Katsotaan miten menee, odotuksia ei kyllä ole koska en ole tietenkään ehtinyt Hiltonilla ollenkaan treenata :D Kuitenkin kivaa päästä näitä luokkia taas kisaamaan ja Hilton varmasti tykkää myös :)

Tässä vielä kunnon kuvapommi kun Cia oli pitkästä aikaa mukana! Mä olin niin iloinen kun näin nämä kuvat kun mielestäni Pippi näyttää niin paljon paremmalta nyt!





























2 kommentarer

  1. Tää hevonen on niin upea, en voi olla ihastelematta sitä joka kerta täällä ja IG:ssä!! Oot tehnyt todella hyvää työtä!!

    SvaraRadera
  2. Milloin tulisi se pitkään odotettu Hilton postaus, sun piti kirjotella siitä? Ollaan odoteltu kovasti :)

    Hilton fani

    SvaraRadera