Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

söndag 15 september 2019

Saikkua eikä päästy kisaamaan...

kuva: Aaveen.net


Pippi on nyt saanut vähän ei-suunniteltua lomaa taas kun mä vedin itselleni kunnon flunssan keskiviikkona.
Nyt on kyllä ollut niin stressaava kausi minulla, että uskon, että vaan sen takia vedin tän flunssan itselleni. Meillä on muutto edessä ja Stella on jo aloittanut tarhan meidän uuden kodin läheisellä tarhalla, joka toki on tehnyt sen, että nykyisestä kodista on ollut tosi pitkä matka kuskata sinne ja sieltä ennen ja töitten jälkeen. Kahden hevosen hoitaminen ja liikuttaminen vie sekin kivasti aikaa, ja sitten pitäisi vielä pakata muuttoa varten..
Keskiviikko-iltana kun olin ratsastamassa jo tunsin, että olen tulossa kipeäksi ja torstai-aamuna oli sitten kunnon flunssa ja kuume päällä.
Hevoset sai sitten torstain ja perjantain vapaaksi, perjantaina olikin onneksi kuitenkin lihashuolto ja hieronta, joten vapaa oli siihen ihan hyvä.



Tänään meidän oli tarkoitus ratsastaa seuramme joukkueessa aluemestaruuksissa mutta tässä kunnossa ja monta päivää ratsastamatta ei ollut mitään ideaa lähteä.. Harmittaa tosi paljon koska joukkuekisat ovat aina kivoja ja Pipin kanssa on kiva kisata!
No,kisoja tulee aina lisää, nyt odottelen innolla jos siellä Ainon kisoissa 19.10 olisi joku avoin va B tarjolla meille :D

Huomenna on sitten muuttopäivä, onneksi kuume on jo laskenut ja energia palautuu pikkuhiljaa!

Inga kommentarer

Skicka en kommentar