Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 17 november 2019

Emile Faurien & Nipsun valmennukset + Hiltonista uutinen

Meillä oli niin kivat päivät Keisarinmäellä viikkoa sitten. Töitten takia ehdin vaan osallistua perjantaina Emilen valmennuksiin, mutta jäätiin sitten vielä lauantaiksi Keisarinmäkeen jotta pääsin sitten treenaamaan Nipsun kanssa ennen kun lähdettiin taas takaisin Vaasaan ajamaan.


Taru Arola otti meistä aivan upeita kuvia ,kiitos < 3

Pippi oli alkuvkosta raspattu, en tiedä oliko siitä vielä jotenkin arka/kipeä kun perjantaina menin, tai oliko vaan matka ollut niin rankka kun päästiin myöhään torstai-iltana vasta perille (Pippi nukkui myös ulkotallissa mihin se ei ole tottunut niin ei ehkä saanut oikeen levättyä), no jotain sillä oli sillä se oli aivan supersuper jännittynyt ja stressaantunut siinä alkuun.

Emile neuvoi mua tekemään paljon siirtymisiä ja ihan pysähdyksiä kun Pippi vaan jyräs mun kädelle eikä kantanut itseään ollenkaan siinä alussa kun oli niin stressaantunut. Pikkuhiljaa se onneksi sitten rentoutui ja pystyttiin näyttämään edes vähän sinnepäin minkälainen se normaalisti on :D

Oli kuitenkin kiva, että Emilekin näki Pipissä silti paljon potentiaalia, vaikkei nyt näytetty parasta. Mutta toisaalta hyvä niinkin, koska valmennuksessahan on tarkoitus saada apua asioihin, ja hyvä että hän nyt tietää minkälainen Pippi on pahimmillaan :D

Lauantaina meno oli aivan erilaista heti alusta asti, Pippi oli rento ihana oma itsensä ja saatiin tehtyä aivan mielettömän hyvä treeni!

Suurimmat asiat mitä jäi mukaan oli että muistaisin aina jos tulee huono tuntuma, "heittää" se pois ja ottaa tuntuma uudelleen. Se auttoi paljon, esim jos Pippi nojaa käteen niin heitän sen tuntuman pois ihan heittämällä tuntuma suuhun pois ja sitten otan sen vaan uudestaan jotta saan pehmeän tuntuman missä hän kantaa itse itsensä.
Käynti-laukka siirtymisiä olis hyvä harjoitella jotta saan sen siinä suoraksi (helposti heittää pyllyn vasemmalle kun nostan vasemman laukan ja oikea lapa karkaa ulos). Näitä kun saan suoraksi niin vaihdotkin onnistuisi paremmin, ja suoremmin.

Nyt Nipsu kävi meillä Vaasassa taas 14-15.11, itse pääsin vaan osallistumaan torstaina kun perjantaina oli Hiltonilla vet-check niin koko päivä meni sitten siihen. Sieltähän Hilton sitten matkasi uuteen kotiinsa, eli hän ei enää ole mun hevonen ;( jotenkin tuntuu todella oudolta, surullista tietenkin mutta enemmänkin olen iloinen, että Hilton sai niin hyvän kodin ja niin ihanaa, että Hilton pääsee nyt opettamaan uudelle ratsastajalleen kaiken mitä hän osaa ja varmasti heidät tullaan näkemään kisaradoilla ens kaudella, musta tuntuu, että tästä tulee ihan huippupari < 3

Hilton kyllä opetti mulle niin paljon, se on kyllä ollut mun hevosista se kenen kanssa olen oppinut miten oikeasti koulutetaan hevonen niin, että se HALUAA tehdä tätä sun kanssa, että tämä on yhteistyötä, rakkautta ja luottamusta ratsastajan ja hevosen välillä. Siitä olen Hiltonille ikuisesti kiitollinen. Hilton on mieletön persoona, ja sillä tulee aina olemaan todella erityinen paikka mun sydämessä!

KIITOS Hilton kaikesta < 3 kuva: Roosa LuiroInga kommentarer

Skicka en kommentar