Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 25 april 2011

Markon valmennusHei taas ! Toivottavasti kaikilla ollut yhtä aurinkoinen,lämmin ja kiva pääsiäinen kun minulla :)
 Eilen ja tänään Marko kävi Vaasassa valmentamassa. Olen todella tyytyväinen molempiin päiviin,jotenkin saan Zebben aina niin notkeaksi ja niin läpi kun Marko on valmentamassa. Tämä varmasti johtuu eniten valmentajasta ;) ja itse jaksaa skarpata omaan ratsastukseen myös.


Eilen tehtiin paljon taivutuksia ravissa ja avoja ja sulkuja, vasen sulku on tosiaan nyt oikeen hyvä mutta oikealle ei aina niin hyvä, se täytyy vaan saada paremmin vielä läpi oikeasta. Tänään sain sen jo paremmin oikealta irti,varsinkin laukassa ja Zebbe teki tosi hyviä työskentelypiruettejä oikealle.
Treenattiin myös ravia aika paljon, varsinkin eilen, ja tehtiin passage-piaffi siirtymisiä jotka ei oikeen vielä halua sujua ilman rikkeitä mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa ( eihän sen tosiaan tarvitse niitä vielä pariin vuoteen näyttää kisoissa mutta hyvä aloittaa ajoissa ja tuollaisten harjoitusten kautta tulee enemmän voimaa ja "kantokykyä" raviin).
 Pistän vielä vähän kuvia eilisestä valmennuksesta, oli aika ihana mennä ekaa kertaa tänä vuonna lyhythihaisella, tuli oikeen kesäinen fiilis kun katseli kuvia.

 Sophia & Zerleone

Inga kommentarer

Skicka en kommentar