Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 8 augusti 2011

Back from holidays :)

Loma Hollannissa ja Saksassa meni nopeasti vaikka melkein 2 viikkoa oltiin poissa. Traileria etsin hullun lailla mutta mikään ei oikeen ollut tarpeeksi hyvä( myös aika paljon outoja myyjiä johon ei uskaltanut luottaa), joten päädyin loppujen lopuksi ostaa täältä Suomesta Top Masterin,pienempi kun Mega masteri mutta hevostila on isompi joten luulen että tällä pärjään ainakin talven yli, kun se kuorma-auton hankinta varmaan tulee ajankohtaiseksi kevääksi,ehtii tässä talven yli etsiä sopivaa rauhassa. Orilevy pitäisi vielä saada tuohon koppiin että uskaltaa pistää molemmat hevoset vierekkäin :)
 Zebbe oli aivan mielettömän hieno ratsastaa eilen!! menin vaan eteen alas nivelillä,mutta että kun se poika on söpö <3 silmät vaan loisti ja oli niin innoissaan kun olin taas sen selässä, kulki niin pyöreenä ja takaosa alla ja tarjosi parastaan koko ajan! aivan ihana hevonen!!!! Tänään menin myös vaan jumppaa ja oli vähintään yhtä hieno :) Lauantaina ratsastetaan alueen joukkuemestaruudet joten toivottavasti tämä hyvä fiilis pysyy yllä sinne asti :)
 Hilton ei todellakaan ollut kiva eilen, tuntui siltä että se ei halunnut liikkua eteen ja oli pohkeen takana ja kun yritti saada se kuuntelemaan ja etenemään niin teki stopin ja rupes uhomaan että nousis pystyyn tai lähti peruuttaan.. noh se sitten meni oikeen nätisti lopussa kun tajusin olla vähän jämäkkäämpi sen kanssa.. On vissiin ollut vähän liian lepposa loma sillä ;) ja toisaalta Zebben satula istuu niin huonosti sille kun satula vaan voi istua joten on varmasti ollut myös kipeä selästä sen takia. Tänään kokeilin Prestige Academy satulaa joka ainakin tänään mielestäni istui tosi hyvin, koko hevonen liikkui ihan eri tavalla ja oli täysin pohkeen edessä eikä yrittänyt mitään konsteja :) joten oli varmaan isoin syy tuo epäsopiva satula.. Kokeilen tätä nyt vielä pari päivää jotta varmistun siitä että se sopii. Mascha Colliander tulee myös valmentamaan torstaina,en vielä tiedä menenkö Hiltonilla vai Zebbellä, molemmat tietysti tarvitsevat apua :) tai siis mä tarvitsen apua niiden kanssa ;)

 Nyt kirjojen kimppuun, olen aamusta asti ollut tallilla ja ratsastanut 3 hevosta enkä syönyt yhtään mitään ennen kuin nyt, voin sanoa että on vähän heikko olo! :D meen vielä illalla kävelemään Zebben kanssa mutta nyt on kiva maata sängyllä ja lukea juridiikkaa pari tuntia!

S <3 Z&H

Inga kommentarer

Skicka en kommentar