Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 8 april 2018

Huutokauppa nähty ja koettu!

Ei mulla mitään hätää ollut vaikken perjantaina ehtinyt koeratsastuksiin, kun siellä ne vielä koeratsasti huutokauppahevosia klo 13 asti eilen. Olin aamulla kokeilemassa pari hevosta siellä lähistöllä, ja sitten oli sopiva rako keskellä päivää niin päätin ajaa Vechtaan katsomaan ja pääsin näkemään melkeen kaikki hevoset livenä ja kokeilemaan ne kiinnostavat.

Täytyy sanoa, että olin pettynyt hevosvalikoimaan,livenä kun ne näki niin ei ne niin erikoisia ollut ollenkaan. kun mitä videoilla. Kokeilin nro 1:sen ja 29, mutta en oikeen tykännyt ratsastettavuudesta, nro 1 oli kyllä laadukas mutta liian raskaan ja ison oloinen mulle. Se olikin sitten huutokaupan toisiksi kallein hevonen kouluhevosista. Varmaan ihan kiva hevonen mutta oli se myös vaikeaa siellä koeratsastaa kun kauan ei saanut mennä ja ne on jotenkin kaikki viritetty sellaiseen huutokauppamoodiin..

Huutokaupassa koeratsastuksessa


Oli supermielenkiintoista nähdä hevoset ja kokeilla ne, nyt tietää paremmin mikä se todellisuus oikeasti on. oli siellä ihan kivoja hevosia mutta ei nyt mitään sellaista mitä mä tällä hetkellä etsin. Muuten eilinen päivä oli todella mielenkiintoinen tuli nähtyä tosi erilaisia hevosia mutta tosi kivoja!
tien päällä, tänään oli parhaimmilaan 24 astetta :D


Kiire on ollut koko päivän, aamulla söin aamupalan klo 07-aikoihin, jonka jälkeen en ehtinyt syödä kun seuraavan kerran 17-aikoihin ja silloinkin pysähdyin vaan hakemaan leivän minkä söin autossa :D tosi glamourista tämä hevosen etsintä.. mutta haluaahan sitä maksimoida ajan kun täällä kerran on.

Eilen tuli kokeiltua 8 hevosta ja ajettua noin 500km. Illaksi ajoin sitten Hollantiin ja täällä katsotaan pari hevosta tänään jonka jälkeen ajan iltapäiväksi takaisin Saksaan katsomaan pari hevosta. Huomenna aamulla ehdin vielä pari hevosta nähdä ennen kuin lento lähtee Dusseldorfista takaisin Suomeen klo 11.50.


7 kommentarer

 1. Ootko yksin reissussa? Voitko sanoa jotain hintaluokkaa millä toi kokeilemasi hevonen meni huutokaupassa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. olen joo :) tuo nro 1 oli jotain päälle 90.000eur ja 19 oli muistaakseni 72.000eur, kallein oli nro 3 joka oli 185.000eur. Kaikkien hevosten hinnat voi nähdä oldenburgin nettivisuilla :)

   Radera
  2. siir nro 29 ei 19 :D

   Radera
 2. Oliko sitten sellaisia keleja, etta lento piti tosiaankin perua??? Huono tuuri, ei voi muuta todeta. Ajattelinkin, etta kylla siella kaikki halukkaat varmasti kuitenkin kokeilemaan pääsee, varsinki, kun olit jo etukäteen ilmoittanut kiinnostuksen...
  Onnea nyt matkaan, toivottavasti löydät kivan potentiaalisen projektin, onhan siellä toki hiukan enemmän valinnanvaraa!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. no ei kun huvikseen peruvat lentoja keliin vedoten ihan ihmisten kiusaksi

   Radera
 3. Hassua, nuo kolme sekä pari muuta oli myös mun suosikkilistalla! Nfo 1 oli ehkä se kiinnostavin!

  Kiva lukea miten sun reissu etenee. 😊

  SvaraRadera
 4. Zackiläiset näköjään edelleen haluttuja ja ilmeisen laadukkaita kaikki! Oma nuori zackiläinen on aikamoinen kumipallo, todella paljon liikettä, ei ihan helppo, mut eiks laatuhevosen kuulukin vähän reaktiivisempi olla ;) Toivottavasti pian löydät oman kultakimpaleen ja pääset treenaamaan täysillä. Pidän peukkuja! 👍

  SvaraRadera