Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 23 augusti 2009

sunnuntai sunnuntai...

Entajua mitä Zebbelle on tapahtunut,se on vaan mahtavampi ja mahtavampi ratsastaa joka päivä! Tänään ratsastin sen vain oikeen rennoksi eteen-alas ja se ei ole varmaan ikinä ollut niin rento ja letkeä ennen :) eilen tehtiin vähän kokoamisia,olen pikkuhiljaa yrittänyt saada sen ottamaan enemmän painoa takaosaan tekemällä paljon siirtymisiä ja "kokoamisia". Zebben on todella helppo koota itsensä ja sen saa helposti kokoamaan itsensä jopa piaffiin ja piruettilaukkaan nyt jo:) joten saan olla vähän varovainen etten tee liikaa liian aikaisin,hevonen on kuitenkin vasta 5.
Eilen kävimme Sabinen ja Marian (ruotsalainen Sabinen hevosenhoitaja) kanssa todella hienossa ravintolassa syömässä,oli todella hauska ilta! Sabine auttaa minua löytämään uuden paikan missä saisin enemmän apua Zebben valmennuksen kanssa ja oman kehitykseni kanssa. Voi olla että ensi viikolla käyn parilla tallilla Frankfurtin lähellä,joten Road Trip tiedossa taas.
Tänään on ollut aika hiljaista,olen ottanut aurinkoak,ratsastanut Zebben aamulla ja nyt chillailen nettikahvilassa. Illemmalla käyn vielä Zebben kanssa kävelemässä joten raukka pääsee ulos karsinastaan.

Terkkuja Suomeen!!
Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar