Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 1 november 2009

Kuukausi jäljellä ja sitten Suomeen taas!

Hei taas!
Ihan mieletöntä miten nopeasti aika menee. Meillä on Zebben kanssa enää reilu 4 viikkoa valmennusta jäljellä täällä Holgan ja Saskian luona ja sitten olisi muutto takaisin Suomeen edessä. Toivon mukaan ehdin sisäistää oppimani asiat niin hyvin että pystyn jatkamaan samalla tavalla ratsastusta sitten kotona myös. Pelottaa todella paljon että kun joudun yksin ratsastamaan Zebbeä se taas muuttuu huonoksi :( Onneksi kotona kummiskin pääsemme Marko Björsin valmennuksiin,toivon mukaan pääsemme PP teamiin mukaan ja sitten Saskia myös käy valmentamassa Vihdissä aina välillä. Olisi mahtavaa saada jatkaa Saskian valmennuksissa vaikka muutammekin Suomeen,nyt kun on päässyt niin hyvin alkuun hänen "systeeminsä" mukaisesti.
Mutta toisaalta minun on kummiskin pakko oppia itse ratsastamaan Zebbeä niin että se kehittyy oikeaan suuntaan,valmentajat ovat tietysti tärkeä ja välttämätön apu,mutta minä itse sillä ratsastan päivittäin eikä ole mahdollisuuksia kun Vaasassa asun saada valmentajalta jokapäiväistä apua. Onneksi Helsinkiin muutto ei sitten ole kauhean kaukana,kunhan saan kaikki tentit Vaasassa suoritettua tässä ensi kevään ja kesän aikana :)
Ja tottakai olen suunnitellut että pääsen takaisin tänne Holgan luokse valmentautumaan ainakin kerran vuodessa tästä eteenpäin,tarvitsemme paljon apua jos haluan saada Zebben GP-tasolle vielä tulevaisuudessa. Mutta se nyt on vielä niin kaukana että turha sellaista miettiä vielä,yksi asia kerrallaan ja nyt tosiaan ne ensi vuoden MM:ät tähtäimessä ja Vaativa B-luokat!
Huomenna jatketaan treenejä taas,tämän viikonlopun Zebbe on saanut juosta vapaana maneesissa ja kerran juoksutin sen ulkokentällä. Saa edes VÄHÄN vaihtelua :) Suomessa sitten Zebbe pääsee taas säännöllisesti maastoilemaan ja vähän hyppäämään välillä että pysyy positiivisenä eikä kyllästy kouluratsastukseen!
Täytyy kyllä myöntää että on kova ikävä Suomeen,nyt kun 3kk ollut poissa,osaa arvostaa sitä paremmin kun ollut jonkin aikaa poissa.

Toivon mukaan saisin räpsittyä vähän kuvia kun ratsastan Zebbellä ensi viikolla,pistän ne sitten tänne esille :) (tai siis että joku muu räpsii ne kuvat :DD)

//
Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar