Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 5 februari 2010

Zerleone muuttaa takaisin Suomeen kk:n päästä !!

Enää kuukausi jäljellä ilman hevosta,en millään malta odottaa että saan Zebben kotiin ja saamme yhdessä aloittaa tosissaan treenit kohti MM-katsastuksia ja muita kilpailuja.
Finkenin tallilla kaikki on mennyt hyvin, Saskia on ollut todella tyytyväinen Zebben kehitykseen,ravi on kuulemma kehittynyt jo siitä kun olin viimeksi Saksassa,ja voimaa tulee koko ajan enemmän selkään ja takajalkoihin. Ihana kuulla,toivon todellakin että pääsen käymään sinne vielä ennen kun Zebbe tulee kotiin. On vaan niin paljon tenttejä ja luentoja tän kuukauden lopussa ja alussa että vähän vaikeaksi menee :/

Ratsujalostusliiton kotisivuille on ilmestynyt tämän vuoden valintakriteerit nuorten MM:iin, ja pitäisi siis saada esiohjelmasta vähintään 78% ja finaaliohjelmasta 75%. Toivon TODELLA että täällä Suomessa järjestetään ainakin pari muuta Vaativa B:n tasoista luokkaa mihin saisi osallistua nuorella hevosella NIVELILLÄ kuin viralliset katsastukset.. Kauheasti mietittiin että pitäisikö vaan sen takia pistää kanget hevosen suuhun että pääsen starttaamaan pari vaativaa ennen virallisia katsastuksia,mutta se ei tunnu oikealta enkä halua aloittaa kangilla vielä. Joten päätin tehdä niin että toivon mukaan ihanat kisajärjestäjät sallivat minun starttaamaan luokan ulkopuolella jotta voin harjoitella vaativa B-tasoisia ohjelmia heti alkukaudesta, tai vielä parempi,jos järjestäisivät niin että nuoret hevoset saisivat kisata nivelillä ;) (pieni ehdotus ;) )


Ei kai tässä muuta,Zebbeä kotiin odotellessa :)

Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar