Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 14 mars 2010

Tävling och träningI fredags var vi med på Wiveca Scenholms dressyrträning. Vi tränade lite byten och travslutor, några bakdelsvändningar och ökningar. Zebbe var ganska trött och det känns ännu som att vi behöver mera tid på oss att hitta tillbaka till varandra igen,innan vi börjar träna desto mera på byten och slutor. Annars har han varit väldigt fin att rida hela veckan!


Ja tänään olimme sitten Alavuudella aluekisoissa. Kävimme siellä starttaamassa helppo C-tasoisen luokan,jotta Zebbe saisi vähän lisää kokemusta alle,kun sitä ei juurikaan ole, ja valitettavasti kun täällä Pohjanmaalla on niin huonosti kisoja ja luokkia tarjolla niin joutuu sitten menemään sellaisen luokan johon on oikeus osallistua :) (tuo siis oli avoin nuorille hevosille ja poneille). Zebbe käyttäytyi erinomaisesti,olin todella tyytyväinen!! Suoritusta tietysti olisi voinut parantaa,mutta olen kyllä tyytyväinen meidän 71,36% ja ensimmäiseen sijaan!


Tän jälkeen luulen että voimme sitten startata helppo A-tasoisia luokkia ja sitten parin kuukauden päästä Vaativaa B:tä,kun herra ei enää stressaa niin pystyy sitten ratsastamaan sitä vähän enemmän ja pyytää enemmän töihin :)


Seuraavaksi onkin varmaan Marko Björsin valmennus 3-4.4 ja sitten heti perään lähdetään Vihtiin, Saskia tulee valmentamaan sinne,(jeee :) ) 7-8.4. Ja seuraavat kisat sitten 18.4. Näin ainakin olisi suunnitelmat :) ekat kansalliset mennään sitten Haukiputaalla 2.5!


Tsemppiä kaikille kisakauden alkamiseen!


Inga kommentarer

Skicka en kommentar