Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 25 mars 2010

Treenit jatkuu..

Hei taas!

Zebben ja minun yhteistyö paranee päivä päivältä,vaikka pitkä matka vielä edessä on :)

Eilen saimme leikkiä malleja Zebben kanssa kun meistä otettiin kuvia kun treenasimme :) pistän niitä tänne sitten kun ne ovat valmiit! Tänään kävimme vähän isommassa maneesissa treenaamassa,kun meidän kotimaneesi on vain 40m pitkä.. oli kyllä ihanaa kun sai ratsastaa täysipitkässä maneesissa !Zebbe tuntui ihan hyvältä,teki vähän sarjavaihtoja ja tuntuu että se tajuaa minun vaihto-apuni jo paljon paremmin. Yleensä vaihtuu tulee vähän apujeni jälkeen mutta sitli puhtaasti,joskus vaihtaa takaa ensin. mutta paremmin niin kuin että etujalat ensin! Eiköhän se siitä kunhan saadaan hiottua niitä vaihtoja vielä vähän enemmän. Sulut ovat kyllä haaste! laukkasulut huomattavasti helpommat,mutta ravissa on aika paljon vaikeuksia vielä. Täytyy vaan jumpata enemmän jotta Zebbe pystyy taipumaan kunnolla. Ravi tuntui todella kivalta tänään,toimii heti paremmin kun otan aikaa verkkaan jotta saan selän oikeasti ylös ja hevosen työskentelemään oikeen päin ja rentoutumaan.

Nyt vaan odotan ensi viikonloppua kun on Markon valmennus,ja sen jälkeen Saskian valmennus!! Saskia osaa varmasti sitten auttaa niitten sulkujen kanssa,kun hänen kanssaan ne sujui paljon paremmin!

nyt nukkumaan,kun huomenna täytyy taas jaksaa aamulla salille ja sitten tallille, Zebbe pääsee vähän juoksemaan maneesiin,irtojuoksutusta siis luvassa herralle :)

ciao!!

Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar