Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 16 juli 2011

Second place in the Racing Champion for 7-year olds!!

Tänään oli neljäs osakilpailu 7-vuotis cupissa ja meidän verkka ei alkanut hirveen hyvin... Zebbe nousi pystyyn aika monta kertaa ja se oli oikeesti ihan kaikki neljä jalkaa ilmassa, olin jo tulossa selästä pois mutta ei päässyt kun herra oli ilmassa koko ajan :D noh onneks en tullut alas sieltä kun sekään ei olis kauheen hyvä kun Zebbe oppis että noin päästään ratsastajasta eroon :P "kävelin" sitten verkkakentälle ja sain lähtee heti raviin ympyrälle kun Zebbe oli räjähtämäisillään koko ajan... pysyi sitten kaikki jalat maassa kun päästiin raviin mutta en ikinä saanut sitä tuon jälkeen enää rennoksi ja kuuntelemaan minua täysin.. oli vahva radalla ja jännittynyt, isompia rikkeitä ei tullut ja rata riitti toiseen sijaan :) mikä oli pääasia sillä nyt olen melko varma että meillä on finaalipaikka Harjuun 26-27.8, sinnehän pääsee 5 parasta ratsukkoa. Ja heti ensi viikolla pitää tosissaan rupea küriä väsäämään! musiikki on jo tiedossa mutta koreografia ei,tiedän silti aika hyvin mitkä kuviot sopivat Zebbelle niin en usko että siihen menee liikaa aikaa.
 Meen vielä illalla ratsastamaan tuonne kentälle, täällähän on tosi iso ruohokenttä ja aika monet hevoset ovat vähän kuumia täällä. Olisi kiva jos saisin huomenna tehtyä vähän paremman radan ja että Zebbe ei olisi niin hullu ja orimainen :D
 Kuvassa menossa palkintojenjakoon, en ottanut Zebbeä mukaan koska se normaalistikkin innostuu kunniakierroksesta ja olisi varmaan tänään voinut olla aika vaikea hallita...

 S & Z

2 kommentarer

  1. Onnea! Tuli tuosta orimaisuudesta mieleen, että onko suunnitelmissa tarjota Zerleonea joskus jalostukseen, vai miksi et ruunaa sitä, jos orina olo kerran on hankalaa? :)

    SvaraRadera
  2. Kiitos! Juu olishan se kiva tarjota sitä jalostukseen kun on niin komee herra ja hyväluenteinen eikä ole ollut orimainen, tänään tuli kyllä mieleen että voisi ruunata jos jatkaa tätä käyttäytymistä ;)

    SvaraRadera