Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 15 juli 2011

new horse * Hilton *

Istun autossa matkalla Lappeenrantaan ja ajattelin kertoa vähän enemmän tästä uudesta hevosestani :)
Selailen aika usein myyntihevosia ja videoita kouluhevosista netissä ja sattumalta Hiltonin video tuli vastaan. Jotenkin tykästyin siihen todella paljon,se oli todella näyttävän näköinen ja liikkui tosi elastisesti ja pehmeesti. Päätin sitten lähteä katsomaan hevosta kun se kerta oli niin lähellä kun Ruotsissa. Koeratsastin sen siellä ja tykästyin heti :) vaikka se olikin tosi ison näköinen tallissa niin se on ratsastaessa todella kevyeen ja elegantin näköinen. Ja minulla pitää olla iso hevonen kun minä olen niin pitkä. Olen ostanut Hiltonin suoraan kasvattajalta ja sitä on koulutettu helppo A-tasolle, eli sen koulutus on tosi hyvin aloitettu, 5-vuotiaathan menevät MM:eissä helppo A-tasolla.
Kisattu sillä ei ole vielä ja kunnon treeni aloitettu vasta vajaa vuosi sitten,sille on annettu aikaa kasvaa rauhassa,mikä on mielestäni tosi hyvä asia. Se ruunattiin 3-vuotiaana ja sen isä on Hohenstein I ja emänisä Good Future. Väriltään se on musta ja sillä on tähti päässä :) se on noin 175cm korkea iso herra.
Seuraavalla viikonlopulla sen pitäisikin saapua Suomeen,odotan innolla! Tässä vielä pieni videopätkä (luulen että tästä voi tulla oikeen kiva kun se saa enemmän kantovoimaa ja ilmaa askeleeseen, kun sitä elastisuutta on niin paljon liikkeissä)

2 kommentarer

  1. Tosi kivan näköinen!! :)
    Täytyy yrittää teidät bongata radalta ja kuvata, Zerleone on varsin komea kaveri. :)

    SvaraRadera
  2. kiitos :) joo Zebbestä saa aina ottaa kuvia, se tykkää ;)

    SvaraRadera