Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 7 juli 2012

Hiltons första placering på nationell nivå!
Hilton starttasi tänään ensimmäistä kertaa avoimessa kansallisessa helppo A-luokassa ja meni oikeen
hyvin, mielestäni paras rata tähän mennessä, ja tuloksena sijoitus 6/33!! Erittäin outoa oli tuomareiden järkyttävät piste-erot, päätuomari laittoi meidät voittajiksi 66,7% ja toinen tuomari laittoi meidät sijalle 19 ja 58%.... onkohan ne katsonut samaa ratsukkoa? Ihan järkyttävän suuri ero!
 Nuorten hevosten luokka meni sekin ihan ok, Hilton säikähti aika lailla yhtä koiraa joka oli päässy vapaaksi ja juoksi just sopivasti meidän takana kun olin radalla... onneksi pysyin selässä ja pysyin jatkamaan ohjelmaa :D Hilton myös oli aika kuuma verkassa kun tulin maneesilta kentälle niin se pomppi ja oli ihan hullu, on hyvä merkki siitä että se rupee saamaan voimaa ja energiaa :) mielestäni tosi hyvä juttu! Se ei ollu yhtä tahmea ja pohkeen takana nyt, eikä ole ollut kotonakaan viime aikoina!

 Zebbellä ei ollu tänään hyvä päivä.. katsoin videon ja se ei näyttänyt ollenkaan hyvältä, laitoin ne "vanhat" kannukset nyt kisoihin ja se ei tykännyt niistä ollenkaan ja protestoi pohkeita ja seurauksena siitä rupes protestoimaan myös edestä.. huomenna onneksi toinen startti joten silloin pallokannukset päälle ja yritetään uudestaan :)

4 kommentarer

 1. Sun kisatakki on todella kaunis!!! Mikä merkki ja malli se on? Aion ostaa samanlaisen heti kun saan nuo tiedot :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) se on kyllä ihan Pikeur Ascona mallinen tummansinisenä, eli ihan perusmalli :)

   Radera
 2. GALNA skillnader mellan domaren!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Huvuddomaren såg oss som vinnare o andra domaren som nr 19!!! Man fattar ju int hur det kan vara möjligt..

   Radera