Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 6 december 2015

Hiltonista kuvapommi

Minulla on nyt alkanut todella huippu yhteistyö, Seppälän valokuvaamon valokuvaajan Heidi Järven kanssa. Heidi on ottanut meistä ennenkin todella upeita kuvia, ja nyt olisi tarkoitus jatkossa noin kerran kuukaudessa ottaa hänen kanssaan kuvaukset, josta sitten saan tänne blogiin laadukkaita hienoja kuvia ;) Alla pari upeaa kuvaa mitä Heidi on aikaisemmin ottanut:

Hilton on tosiaan mun mielestä kehittynyt nyt taas todella paljon, varsinkin ravissa se istuu nyt paremmin takaosan päällä ja työntää paremmin takaa. Mä pystyn myös säätämään ravin askel-pituutta ihan eri tavalla kuin ennen. Eihän se toki aina pysy siinä optimaalisessa asennossa, mutta joka kerta pidempiä ja pidempiä pätkiä :)

Pitemmittä puhetta, saatte tässä katsella kuvia, jaan kuvat eri postauksiin koska niitä oli niin monta hyvää mitä haluan näyttää ;) Kaikkien kuvien (C) Heidi Järvi:Haluan saada ravia nyt enemmän ylöspäin ja nopeammaksi, tässä se saisi työntää paremmin takaa, nyt takajalat jäivät täsäs kohtaa liian taakse. Treeniä, treeniä vaan!

Yritän kannustaa Hiltonia aina mahdollisimman paljon ja kiittää sitä paljon treenin aikana :) Minulle on tosi tärkeää että hevonen tuntee itsensä todella hyväksi, silloin se HALUAA miellyttää ratsastajaa, ja sen oma ego kasvaa, ja se on tärkeää :)
Tässä vähän karkaa vasemman lavan läpi, mitä se aika helposti tekee. Tätäkin työstetään koko ajan, avo/sulku harjoitus on tähän just hyvä!

Tässä onkin sitten Hiltonille tällä hetkellä hyvä työntö takaa, muutenkin tykkään tosi paljon tästä kuvasta :)


Tämä postaus on tehty yhteistyössä Seppälän valokuvaamon,  kuvaajan Heidi Järven kanssa17 kommentarer

 1. Onhan tuo Hilton sellainen aarre, ettei toista varmasti ole eikä tule!

  SvaraRadera
 2. Upeita kuvia ja hilton on kyllä niin mahtavan näköinen!♡

  SvaraRadera
 3. Hienoja kuvia! Ja hilton on vaan niiiin upea<3

  SvaraRadera
 4. Mä en tajua miten kuvien/tekstien välityksellä voi rakastua johonkin hevoseen näin paljon!!? Oon mä ennenkin tykästynyt Hiltoniin, mutta nyt se vaan näyttää koko ajan paremmalta. Hyvä te! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. tosi kiva kuulla :) Hilton vaan kasvaa munkin silmissä koko ajan, se vaan kehittyy ja kehittyy :)

   Radera
 5. Kerrassaan upeita kuvia!

  SvaraRadera
 6. Minkä pituinen olet? Kauniita kuvia :)

  SvaraRadera
 7. Ei kyllä olisi silloin joskus kauan kauan sitten uskonut että millainen komistus tästä kuoriutuu! Mä näen Hiltonissa ja Hertassa siinä mielessä niin paljon samaa (erilaisia hevosia ulkoisesti siis mutta samat lähtökohdat), että ne molemmat oli hevosia joista kukaan ei oikein odottanut ikinä mitään, sellaisia tavallisia ratsureimoja. Mutta hitto kun ne haluaa tehdä töitä ja tekee kaikkensa että voi miellyttää ratsastajaa, niin ei taida olla kuin taivas rajana, vaikka edellytyksiä kunnon dressageratsuksi ei olisikaan "luonnostaan", mutta se korvienväli on dressagea sitäkin enemmän näillä... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp, kyllä se on tässä tultu todetuksi monen monta kertaa, että se luonne ja se HALU tehdä ja miellyttää on kyllä niin paljon tärkeämpää kuin ne fyysiset ominaisuudet. Kyllä tietty hevosella pitää jonkin verran sitä fyysistäkin ominaisuutta olla, mutta et sä tee mitään huippurakenteisen ja liikkeisen hevosen kanssa, jos se ei halua tehdä, ja jos sen luonne on huono :P Tämmöset hevoset on just parhaita, ja kaikista parasta on ollut näyttää kaikille niille jotka ei Hiltoniin ole uskonut ;( Minä mukaanlukien haha :D )

   Radera
 8. Mitä muuten Zebbelle kuuluu? =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sille kuuluu hyvää :) sain viikko sitten siitä videon ja näytti rennolta, vähän ehkä oli lihonnut ;)

   Radera
  2. Sille kuuluu hyvää :) sain viikko sitten siitä videon ja näytti rennolta, vähän ehkä oli lihonnut ;)

   Radera
 9. Onpas sulle upean näköinen hevonen ! Ihan mielenkiinnosta kyselen,että tarhaako Hilton yksin vai laumassa ? :)

  SvaraRadera