Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

tisdag 15 augusti 2017

Hyvää kannattaa odottaa..

Oi mä jo täällä suunnittelen meidän reissua Saksaan Syyskuun loppuun, enkä yhtään malttais odottaa!

Viimeksi kun olin oikeasti hevosenhakureissulla oli vuonna 2008, silloin kokeilin lähemmäs 70 eri hevosta kahden viikon aikana :P Nyt on jo korkea aika minun lähteä taas etsimään just mulle sopivaa hevosta! Vaikka Hiltonkin oli "sattuma-ostos" niin kyllähän sekin aivan fantastinen sitten näytti olevan!




Tarkoitus nyt on, että lennetään Düsseldorfiin ja vuokrataan sitten asuntoauto, ihan tätä meidän pikkuprinsessaa ajatellen, niin on sitten "koti" mukana koko ajan niin on helppo vaihtaa vaipat, syöttää jne :) Sitten kierretään Saksaa sen mukaan miten löydän kiinnostavia hevosia, yritän saada kaikista videot etukäteen niin sitten niistä osaa jo aika hyvin karsia pois, että kävis vaan katsomaan niitä jotka videon perusteella ovat kiinnostavia. Hollanti ja Belgia on myös toki tarkoitus kiertää jos siellä on jotain kiinnostavaa. Nyt pitäisi vaan löytää niitä hyvä kontakteja, mä olen jo todennut monta kertaa tässä viime aikoina, että youtuben kautta on todella vaikeaa löytää mitään hyvää, pitää melkeen olla se hyvä luotettava kontakti kun ne parhaat hevoset eivät yleensä ole netissä myynnissä vaan ne menee kontaktien kautta.

Schockemöhlen tallilla. tässä dr Ulf Möller ja tosi kiva 7-vuotias ruuna jota kokeilin silloin vuonna -08


Ruokatauko Schockemöhlen tallilla.


Sitten odottelen tässä innolla, että Westfalenin ja Oldenburgin huutokauppahevosista tulis pikkuhiljaa videot, jos sielläkin sitten olisi jotain kivaa. Siellä on helppoa kun on niin monta hevosta yhdessä paikassa mitä voi kokeilla. Sitten siellä pitää myös olla tuuria mukana jos löytää hevosen minkä haluaa, ettei siitä ole sitten kovin moni muu kiinnostunut, varsinkaan paksun lompakon kanssa ;) kun sitten se hinta voi toki helposti pompsahtaa. Välillä siellä on mun mielestä myyty tosi hienoja hevosia kohtuu hintoihin, mutta tosiaan välillä sitten lähtee hevosia ylihintaankin, eli se riippuu niin paljon sitten tilanteesta..

Stal Korenbloem, täältä Zebbe silloin löytyi < 3

Muuten omat treenit on sujunut hyvin, äkkiä se kunto tulee takaisin, nyt jo jaksan olla crosstrainerilla sen 45 minuuttia ihan ilman ongelmia, eli voisin hyvin vielä jatkaa pidempäänkin, vielä pari pykälää vastusta lisää niin olen jo takaisin siinä missä olin ennen raskautta!! Jännää kyllä miten äkkiä sitä palautuu! Ekan kerran kun kävin salilla olin ihan poikki sen 20 minuutin jälkeen jo..

Syvät vatsalihakset pitäis vieläkin paremmin löytää mutta hyvin ne sieltä pikkuhiljaa aktivoituu kun jaksaa harjoitella! Pikkuhiljaa rupeaa myös vanhat vaatteet menemään päälle, vielä varmaan menee pari kk:ta AINAKIN että olen vanhoissa mitoissa, ellei kauemmin, mutta kiva huomata, että suunta kuitenkin on oikea, se motivoi hyvin jatkamaan! Tavoitteena kuitenkin että kisakauden 2018 alussa mahtuu omat kisavaatteet taas päälle ;)


9 kommentarer

  1. Mielenkiinnosta kysyn, mikä sun heppaostobudjetti on?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Se jää kyllä sitten mun ja myyjän väliseksi tiedoksi😬

      Radera
    2. Joo jää varmasti, mutta että onko se 10t vai 100t 😂 minkä hintaisia heppoja et edes katso?

      Radera
  2. Sanna Grönqvistin kautta on joku tuttu hepan Saksasta löytänyt. 😊

    SvaraRadera
  3. Dirk Seewald voisi olla hyvä kontaktoida. Olisi varmaan sen tason heppoja mitä haet.

    SvaraRadera
  4. Dirk Seewald voisi olla hyvä kontaktoida. Olisi varmaan sen tason heppoja mitä haet.

    SvaraRadera
  5. Kiva että pääset taas ratsastamaan ja etsimään uutta heppaa :) Eikö Suomesta löydy mitään hyvää?

    SvaraRadera
    Svar
    1. En usko, että Suomesta löytyy kun maailmalta muutenkin näyttää olevan vaikea löytää sellasta mitä haluan :P mutta olen tottakai avoin etsimään ihan mistä vaan, tärkeintä että se hyvä hevonen löytyy, ei se mistä se on :)

      Radera