Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 3 augusti 2017

Ihan kuin olisi tullut takaisin kotiin!


Tätä tunnetta on vaikea sanoin kuvailla, mutta se fiilis kun sai heittää oikean jalan satulan yli ja istahtaa alas penkkiin.. niin mahtavaa!

Olin menossa pitämään valmennustunteja tallille ja ajattelin vähän fiilistellä ja kokeilla miltä ratsastushousut tuntuu jalassa.. Eli ihan suunniteltua tämä ei ollut mutta hyvä kun kokeilin, tunne oli ihan superhyvä selässä, oikeastaan ihan samanlainen kuin mitä ennen raskautta! Pelkäsin että olisi hutera olo vatsalihasten takia mutta en kyllä eilen huomannut siinä mitään. Menin enimmäkseen vaan käyntiä ja kierroksen kevyttä ravia myös. Olisin voinut jatkaa vielä mutta ajattelin, että parempi nyt ottaa varovaisesti.

Huomenna on 3 viikkoa sektiosta, eli ensi viikolla jos taas saan ratsua lainata niin voin varmasti taas vähän enemmän kokeilla ratsastaa ja katsoa miltä laukka tuntuu.

Töitä on kyllä edessä, pitäisi noin 10kg vielä saada pois että pääsen takaisin vanhoihin mittoihini! Nyt on jo tippunut 13 kg tässä lyhyessä ajassa, että nopeasti se menee, toki nämä viimeiset kg:t onkin sitten ne vaikeimmat, mutta kyllä mä uskon että onnistun nekin saamaan pois aika nopeasti :) Raskauden aikana tuli 20kg lisää, mutta alkupaino olikin noin 3kg yli mun ideaalipainon ja sinne haluan nyt takaisin ;)


Päivällä kävin sitten eilen myös ensimmäistä kertaa salilla pitkästä aikaa, cross trainerilla oli helppoa treenata, se tekee tosi pehmeää liikerataa, mutta silti saa hiken pintaan ihan eri tavalla kuin kävelemisellä. Aloitin tosi kevyeesti kevyellä vastuksella ja 25 minuutilla, jonka jälkeen vaan vähän venyttelin ja tein harjoituksia mitä ne suosittelevat raskauden ja sektion jälkeen.

Tänään otetaan taas iisisti ja käydään prinsessan kanssa meidän 7 km:n kävelylenkillä vaan, ehkä huomenna taas salille. Pitää yrittää nyt malttaa vaikka tuntuu, että vois hyvin tehdä enemmänkin, en todellakaan halua mitään takapakkia nyt tähän, joten otetaan todella iisisti, mutta ette arvaa kuinka ihanaa on nyt pikkuhiljaa päästä vauhtiin!5 kommentarer

 1. Tosi vaikee uskoa että noin paljon kiloja vielä pitäisi pois! Oot niin hyvännäköinen molemmissa kuvissa! :)

  SvaraRadera
 2. Ihanaa että oot päässyt taas hevosen selkään :) Tuntuu varmasti mahtavalta tauon jälkeen! Jos muuten haluat kirjoitella muistakin asioista kuin hevosista, niin mua ainakin kiinnostaisi lukea sun treenaamisesta ja ruokavaliosta. Itselläkin kuntoprojekti menossa ja muiden treenijutuista saa niin paljon aina motivaatiota! :)

  SvaraRadera
 3. Hiljaa hyvä tulee...joten malttia.=))
  Itselläni tuli samalla tavalla raskauskiloja, mutta kovaa kyytiä lähtivät pois kun imetin 11 kuukautta, kun vauva ei huolinut tuttia eikä tuttipulloa.
  Kun lopetin vihdoin imetyksen olin kevyempi kuin ennen raskautta. Vuoden päivät meni ennen kuin palasin normipainoon siitä kevyemmästä.

  Nyt vauveliini on 17v ja molemmat ratsastamme. Ihanaa, että lapsesta tuli hevostyttö, tosin estehyppääjä kun minä äitinä kouluratsastaja.

  Odotas vaan pian sinä jo kilpailet ja kun aika juoksee niin lapsesikin istuu hevosen selässä...=)

  SvaraRadera
 4. Lina Dolkille tuli juuri myyntiin 2011 syntynyt tamma, käy instassa kattomassa videoita ja myynti-ilmotus jos kiinnostaa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos vinkistä seuraan Linaa jo, mutta ei ole ihan sitä mitä etsin, kiitos kuitenkin :) pian onneksi on jo syyskuu ja sit alkaa hepan etsintä toden teolla💪

   Radera