Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 30 augusti 2017

Paljon meneillään!

Nyt tuntuu, että on taas paljon asioita ilmassa ja paljon tekemistä ja miettimistä, just the way I like it :)

(C) Heidi Järvi


Tänään oli jälkitarkastus sektion jälkeen, ja lääkäriltä sain tosi hyvää palautetta, että kaikki on parantunut tosi hyvin ja voin hyvin jatkaa elämää täysin normaalisti, toki aina sitä omaa kroppaa kuunnellen, kuten olen tähänkin mennessä tehnyt. Ei lääkärikään mitään ihmetellyt kun sanoin, että olin hevosen selässä 3 viikkoa sektiosta. Yleensä hyväkuntoiset palautuvat nopeammin, ja toki sitä mitä kroppa on tottunut tekemään niin sitä voi nopeammin sitten taas jatkaa synnytyksen jälkeen :)

Viime viikonloppuna oltiinkin sitten koko perheen voimin Tallinnassa minilomalla, ajateltiin aloittaa lyhkäsemmällä reissulla ja katsoa miten sujuu, ja hyvinhän se meni :) oli oikeen mukava ja rentouttava viikonloppu!

Nyt on myös lentoliput Tanskaan buukattu, sinne sitten lähden kaverin kanssa parin viikon päästä, valmentaja toivon mukaan löytää mulle siellä kiinnostavia hevosia mitä kokeilla :) Pari on jo kiikarissa mistä olen nähnyt videot ja tykännyt, mutta mahdollisimman paljonhan siellä kannattaa katsoa kun kerran lähtee.

Nyt myös tuli Oldenburgin huutokauppahevoset, ja sieltä kyllä löytyi äkkikatsomalta pari todella hienoa hevosta (nuorempia kuin 5 en edes vielä katsonut kun 5 on mulle se minimi-ikä), joten voi olla että pitää myös lentää sitten Saksaankin vielä! Tuleepa reissattua, mutta ei auta jos haluaa hevosen löytää, se ei kotisohvalta löydy..

Tässä ne kaksi  yli 5-vuotiasta mistä tykkäsin (unelmoida saa aina, veikkaan että nro 36:n hinta tulee olemaan siinä 300-500.000 euron paikkeilla :P) :Westfalenin huutokauppahevosista on tullut kuvat ja tiedot mutta ei vielä videoita, joten niitä odotellessa vielä :)

24 kommentarer

 1. Wow mitä hevosia! Tuskin maltan oottaa että teet kirjotuksen reissusta kuvineen ja videoineen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. nämä oli kyllä hurjan hienoja joo! olihan siellä muitakin mutta nämä erottuivat mun mielestä joukosta :)

   Radera
 2. Voi miten upeita molemmat!! :)

  SvaraRadera
 3. Hienoja!! Otatko vauvan mukaan reissuun :)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. En ota, tulee olemaan hektinen reissu niin hän jää kotiin isänsä kanssa☺️

   Radera
 4. 36 on kuin pikku-Valegro! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. No on! Mielenkiintosta nähdä kuinka isolla summalla tuo irtoaa🙈

   Radera
 5. Oh vad roligt!:) Can't wait!

  SvaraRadera
 6. Onnea hevosenetsintään!! Ajattelen, että ori tai ruuna voisi olla sopiva puhtaasti urheilukäyttöön, tietäen tavoitteesi GP tasolle. Toki, jos supertamma vastaan tulee on se varmasti ihan yhtä hyvä kumppani radoille ja sitten luotat vain fiilikseen.
  Laita kuulumisia, aika menee vauhdilla ja nyt on niin moni toivomassa sulle tasokasta heppaa, että sellainen taitaa kyllä odottaa sinua jo jossain!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! minäkin tykkään yleensä enemmän ruunista ja oreista :) mutta tosiaan on niitä hyviäkin tammoja :) Toivotaan joo että löytyisi joku oikeen kiva yksilö jostain josta olisi moneksi vuodeksi kisakaveri <3

   Radera
 7. budjettia tietemättä vinkkaan kuitenkin katsomaan stutteri atterupgaardin tanskassa. heillä useita huippuhevosia myynnissä. tsemppiä etsintöihin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos joo sieltäkin olen katsastanut hevosia ;)

   Radera
 8. Ennen olin vannoutunut ruuna-ihminen, nyt tavattuani useamman huipputamman olen enää vain "selväpäisten hevosten"- ihminen :)

  Jännä nähdä miten korkealle nuo hinnat noissa kapuaa, taloustilanne kuitenkin heijastelee nyt aika rajusti hevoskauppaankin niin voi olla, ettei hintalaput nousekaan niin huimiksi. Hauskaa reissua!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Totta, yksilöitä ne kaikki on :) kiitos, innolla odotan!

   Radera
 9. Huippu hevosia ja sinä ansaitset saada sellaisen.

  Ruuna tai ori on mielestäni parempi kisakentille, sillä tammat voivat olla hyvinkin tammamaisia kuten me naiset osaamme itsekin olla.

  Postaa hevoskatselmus postaus, mutta kerrothan miten vauvelin pärjäili reissun ajan iskän kanssa. Ihana hengähdystauko sinulle ja tuo sinulle taatusti positiivista virtaa tähän syksyyn. Äitinä on myös hyvä ottaa omaa aikaa ja ladata akkuja. Mikä ihanin ja mahtavin tapa, vaikkakin hektinen reissu tuo heppakaupolla käyminen on sinulle.

  Iso halaus ja tsemppiä sinulle Sophia niin hevoskaupoilla kuin omassa elämässäsi. Odotan innolla jo sinua kisakentille, koska kuulut ehdottomasti Suomen parhaimpiin kouluratsastajiin.

  Mikäli näen Hilton nallekarhua, niin halauksia porkkanan kera myös hänelle. Hän on hevonen isolla H:lla. Hevonen, joka kouluradalla säkenöi samoin kuin sinä..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos tuhannesti <3 Teen varmasti jonkinnäköisen postauksen tanskan reissusta ja toivon mukaan pääsen myös huutokauppareissulle Saksaan, ellei se mun helmi sieltä tanskasta jo löydy, mutta jotenkin vähän epäilen, että se niin äkkiä löytyisi :P Kiitos vielä ja samoin sinulle!

   Radera
 10. Upeita hevosia! Itse myös odotan paljon reissupostausta.

  SvaraRadera
 11. Jos myyt sun spooksin kisatakkia niin oon todellakin kiinnostunut! Tai esim ruskeista ratsareista

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mun spooksin takin olen myynyt monta vuotta sitten jo :D

   Radera
 12. Oj oj nr 36 med bläsen <3! Wau!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur <3 tyvärr kommer den nog gå för den summan som jag gissade ovan :(

   Radera
 13. Alltså dendär första!! Jag dör! Om inte du tar den så måste ju jag😩

  SvaraRadera