Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 7 september 2017

Omat treenit etenee!

Hyvin olen päässyt vauhtiin treenin kanssa, se on oikeen kivaa ja ihaninta huomata miten äkkiä kunto palaaa ennalleen! cross trainerilla olen jo tehnyt melkeen enemmän kuin ennen raskautta, aika on sama mutta enemmän vastusta on nyt päällä! Kävelylenkeillä käyn paljon, tänään tehtiin 9,2 km:n lenkki ja lisäksi torstaisin meidän salilla on nyt myös tosi kiva "mama bootcamp" missä harjoitellaan paljon lantionpohjanlihaksia sekä syviä vatsalihaksia,ryhtiä jne. Juuri sellaisia tylsiä harjoituksia mitä ei ikinä jaksais yksin tehdä mutta jotka ovat todella tärkeät, joten tälle tunnille meen jatkossa joka torstai, tekee tosi hyvää!

(C) Heidi Järvi


Enää on "vain" 6 kiloa takaisin normipainoon, hitaasti mutta varmasti paino lähtee! Nyt olen myös ottanut lihastreenejä mukaan, kevyillä painoilla ja eniten ylävartalotreenejä vielä. Otin jopa apua kaverilta joka on PT jotta pääsisin nyt oikeasti vauhtiin ja tavoitteena olis olla ens kesänä oikeen hyvässä fyysisessä kunnossa!

Olenkin miettinyt jo pitkään että pitäisi panostaa enemmän omaan kroppaan ja hyvinvointiin ja laittaa itsensä kuntoon nyt kun se vielä on suht helppoa, muuten se vähän jää. Nyt on hyvin aikaa ensi kesään asti kun olen äitiyslomalla :) Jotenkin mun pikku prinsessa on tuonut mulle valtavan määrän motivaatiota ja enemmän elämäniloa, nyt huvittais vaan tehdä kaikennäköistä ja toteuttaa monta unelmaa! Joten ei muuta kuin niitä kohti :)4 kommentarer

 1. Treeni iloa ja muista syödä sekä levätäkin. Olet palautunut hurjaa vauhtia, joten ole myös armollinen itsellesi.

  Vietä ihania hetkiä pikku prinsessan sekä miehesi kanssa, olette ansainneet ihania vauvantuoksuisia hetkiä unohtamatta teidän ihanaa kissaanne.

  Vielä kun hevonen löytyy, niin kaikki on kohdillaan ja kisakentät saavat joukkoon taas tyylikkään ja elegantin ratsukon.

  Olet niin huippu ratsastaja ja blogisi on mitä ihanin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos <3 kyllä täällä nautitaan täysillä vauva-arjesta ja toivottavasti pian löytyy se heppakin! :)

   Radera
 2. Hienoa, että muistat pitää oman harrastuksesi/elämäntapasi, vaikka teillä onkin nyt lapsi. Niin moni unohtaa sekä parisuhteensa että oman elämänsä ja alkaa ainoastaan äidiksi – ja niin moni katkeroituu tästä valinnasta myöhemmin elämässään. Ei ole mitään väärää haluta ratsastaa ja treenata itsensä takaisin kuntoon. Ihan vain mielenkiinnosta, saanko kysyä, paljonko sait lisäkiloja raskauden aikana, jos jo nyt olet laihduttanut jonkin verran ja kuitenkin on 6 kiloa vielä?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Juuri näin! Minulle tuli 23kg raskauden aikana eli on tässä hommia saada kaikki pois :p

   Radera