Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 28 september 2017

Lippuarvonnan voittaja ja kuulumisia!

HIHS:n lippuarvonnan voitti tällä kertaa Liisa Tiitola, sinuun otetaan yhteyttä s-postitse myös, onnea! :)

Täällä ei mitään oikeastaan uutta, kovasti mietin tuonne Saksaan ja huutokauppaan lähtöä mutta valmentaja kelpuutti vain kaksi hevosta niistä mistä mä tykkäsin, enkä itse voisi lähteä kuin edes takas vain lauantaina, niin päätin nyt sitten unohtaa ajatuksen ostaa huutokaupasta hevosta. Se on vähän hankalaa siellä saada oikeaa kuvaa hevosesta kun niitä koeratsastaa ties kuinka moni ihminen, ja niitä esitellään ja tehdään tosi paljon niitten kanssa, ovat varmasti aika väsyneitä ja hämmillään koko hommasta.. Haluan kuitenkin pystyä koeratsastamaan hevosen normaaleissa olosuhteissa ja mieluiten parikin kertaa, ennen kun päätän. Ja sitten vielä tehdä oma ell-tarkastus eikä sellaista jonka myyjä tehnyt ;)
Nyt sitten yritän vähän soitella talleja ja kasvattajia läpi Hollannissa ja Saksassa ja sitten kun löytyy ainakin pari kolme oikeasti kiinnostavaa hevosta niin lähden sitten sinne niitä katsomaan. Ja toki jos nyt joki helmi sattuu tulemaan vastaan niin sitten olen valmis lähtemään vaikka heti seuraavana päivänä sitä katsomaan :P ne parhaat nimittäin menevät todella nopeasti, niin pitää itse sitten olla myös nopea eikä jäädä miettimään kauheasti.

Tässä saattaa nyt varmasti vielä kestää hetki ennen kuin löydän sen oman tulevan kisakumppanin, niin ajattelin, että tässä välissä voisin hyvin ottaa ratsutettavan jos jollakin on tarvetta, mulle voi laittaa s-postia jos kiinnostaa kuulla lisää: soffi1986@hotmail.com.


Salilla käyn treenaamassa ja olen tosiaan saanut ohjelman mitä seurata, jonka lisäksi tehdään aina sään salliessa pitkiä vaunulenkkejä prinsessan kanssa, ja nyt ajattelin aloittaa pikkuhiljaa käymään spinning-tunneilla myös, se oli aikanaan mun lempitunti salilla, kävin aina lauantai aamupäivisin spinnaamassa, niin sen rutiinin voisin hyvin aloittaa taas ;) Vatsalihakset ovat täysin palautuneet, mitään erkaumaa ei enää ole, muutenkin kroppa on palautunut todella hyvin, on jo "normaali" olo, voin ratsastaa täysin normaalisti ja muutenkin treenata ja käyttää kroppaa kuten ennenkin.  Ainut, että raskauskiloja on vielä jäljellä, ne istuu kyllä sitkeästi kiinni :D mutta eiköhän nekin lähde tässä pikkuhiljaa, onhan tässä kaikki hormoonit jne sekaisin vielä myös (mulle tuli tosiaan sitä painoakin kivat 23kg raskauden aikana) Pääasia, että voi hyvin ja voi urheilla, silloin tiedän että loputkin asioista loksahtaa taas kohdilleen aikanaan!


11 kommentarer

 1. Jännää seurata sun hevosen ostoa, kiva ku raportoit aktiivisesti! 🤗

  SvaraRadera
 2. https://www.youtube.com/watch?v=UKlBzxcmwIM

  SvaraRadera
 3. https://www.youtube.com/watch?v=GOSPCr7kpYk

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämä kaksi ylläolevaa ovat huutokauppahevosia Equine Elite huutokaupassa joka pidetään lokakuun lopussa! Talli mistä Zebbekin ostettu 😉

   Radera
 4. Tuli mieleen sellainen kysymys, että minkä ratsastuksen "koulukunnan" mukaisesti ratsastat? Entä mitä mieltä olet esimerkiksi saksalaisesta ratsastustyylistä? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. No en haluaisi kyllä luokitella itseäni mihinkään koulukuntaan, jokaisessa on hyviä ja huonoja puolia, yritän poimia eri paikoista ne hyvät jutut jotka toimivat mulle ja mun hevosille ja aina tietenkin yksilöidä treeni sen hevosen mukaan mikä sille sopii parhaiten :) Saksalainenkin ratsastustyyli on tänä päivänä todella erilainen riippuen kenen ratsastusta katsoo, että vaikea sanoa. Ratsastuskin modernisoituu koko ajan, eikä mun mielestä kannata liikaa lokeroida eri maita ja tyylejä!

   Radera
 5. Eikö sulle löydy Suomesta tarpeeks hyvää nuorta hevosta? Onhan täälläkin muutama kouluhevoskasvattaja jolla on eri-ikäisiä kouluhevosia myynnissä, "varsasta vaariin" :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ei ole kyllä tullut tähän mennessä vastaan :/ sehän olisi aivan mahtavaa jos löytyisi hyvä FWB, mitäs sen parempaa kuin mennä kotimaisella kasvatuksella! Saa vinkata jos sellaisia hyviä on tiedossa :)

   Radera
 6. Hei, millaisista ratsutettavista olisit kiinnostunut? Mitkä puitteet käytössä, ts.mihin tallille otat ratsutettavat?

  SvaraRadera
 7. Lohjalla Mellereillä hienoja hevosia tulossa? Eikö heiltä tule kasvatteja useampia vuodessa. Josta lähti myös Kom Fairytale ulkomaille, jos nimen muistan oikein.

  SvaraRadera
 8. Kävitkö taas kattomassa heppoja? :-)

  SvaraRadera