Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 25 oktober 2017

Vuoden kohokohta, HIHS + kuulumisia!

Viime viikolla oli taas Jäähalli täynnä hevosia ja hevosia rakastavia ihmisiä. Mahtava hevosjuhla johon on aina yhtä kiva lähteä!Me tehtiin tänä vuonna vähän suunnitelmista poiketen vain päiväreissu lauantaina Helsinkiin ja Horse Showhun. Ehdittiin kuitenkin oikeen hyvin katsoa GP kür, käydä expossa shoppailemassa, nähdä tuttuja, ja katsoa vähän maailmanluokan esteratsastusta :)


Kouluratsastuksessa olisi kivaa saada lisää ratsukkoja ulkomailta niin kisa olisi mielenkiintoisempi. Peikko ja Jeanna olivat ylivoimaisia koko viikonlopun ajan ja suorittivat todella hyvin. Knock Out on aina yhtä hauska, vaikka sen katsookin TV:stä :)

Peter Hollerin miniklinikka


Eniten olin odottanut Peter Hollerin miniklinikkaa, siinä ratsastivat Ettan ja Savonna sekä Anna ja Elves Angel. Vaikka klinikka olikin vain 15 minuuttia pitkä, ehti Holler käsitellä kootun ravin, lisätyn ravin, sarjavaihdot, piruetit sekä lopuksi vielä piaffia. Tässäkin olisi ollut kiva jos olisi ollut enemmän aikaa niin, että olisi voinut avata asioita hieman enemmän. Nyt hän ehti enemmän vain selittää mikä oli minkäkin hevosen heikkoudet ja vahvuudet, pientä korjausta teki myös, esim Elves Angelin ravia halusi vähemmän passagemaiseksi, ja pirueteissa pyysi ajattelemaan enemmän eteen.Exposta löysin nämä ihanuudet pikkuiselle, ja itselleni ostin Kingslandin untuvatakin sekä Markon ja Jutan uuden ratsastuskirjan, mistä sitten löysin minusta ja Zebbestä kuvan :D

Ja kyllähän se hevoskuume vaan kasvoi entisestään.. Vieläkään ei ole hevosta löytynyt mutta nyt lähdetään seuraavaksi hieman pidemmälle reissulle koko perheen kanssa niin voi rauhassa katsella hevosia ja ehtii myös kierrellä vähän enemmän. Odottelen vaan nyt saappaitani, niistä meni vetskari rikki niin nyt ne ovat tehtaalla korjattavana.

Muuten olen päässyt hyvin vauhtiin salitreenien kanssa, käyn oikeen punttisalilla nyt myös, tarkoitus olisi tulla vahvemmaksi, kiinteyttää ja sitten pikkuhiljaa kohti kevättä aloittaa tehokkaampi rasvanpoltto. On ollut ihanaa, että pääsee salille treenaamaan ja että siinä on minulla nyt treeniohjelmat mitä noudattaa ja tarkat tavoitteet. Muuten tää arki olisi kyllä aivan liian tylsää. Oma kroppa vastaanottaa treenit ihan eri tavalla nyt kun saadaan nukkua yöt läpi. Meidän prinsessa rupesi nukkumaan koko yöt tuossa 2 kk:n ikäisenä jo, niin se on kyllä ollut todella luksusta kun voi huolettomasti nukkua 8-9 yöunet putkeen! Ymmärrän, että tämä ei todellakaan ole tavallista niin nautin niin kauan kun tätä iloa jatkuu, sehän voi muuttua sitten taas yhtäkkiä :P

On kyllä jotenkin vähän haikeat fiilikset kun huomaa kuinka vaikeaa hyvän hevosen löytäminen on, vaikka tiesin tämän kyllä etukäteen jo! Mutta toisaalta, nyt on tää pahin vuodenaika edessä, niin ehkä se ei haittaa kauheasti vaikkei se heppa löydy nyt ihan heti ;) tai no niin mä yritän itselleni ainakin vakuutella :D Onneks tosiaan päivät menee ja meillä on tosi kivaa uuden perheenjäsenen kanssa, niin ei tässä mitään valittamista kyllä ole! Toivottavasti kuitenkin voin pian taas päivitellä teille vähän enemmän ratsastussisällöllistä tekstiä :)


Nordic Baltic champinships Estonia 2015
8 kommentarer

 1. Sun postaukset on aina niin ihana lukea <3 ethän vaan ole lopettamassa bloggausta? Olet ehdoton lempparibloggaajani!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kiitos❤️ Ei en ole lopettamassa, nyt vaan hiljaista kunnes hevonen löytyy! Mutta yritän silti päivitellä kuulumisia siihenkin asti :)

   Radera
 2. Ihana lukea sun kuulumisista ja mukava, että vauva-arki sujuu :) Mulla on kaksi hyvin nukkuvaa vauvaa sattunut kohdalle ja se on ollut kyllä suuri helpotus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. kyllä se helpottaa huomattavasti kun saa nukkua, jaksaa ihan eri tavalla :)

   Radera
 3. Hei, onko sulla siis tällä hetkellä ollenkaan hevosta? Itsellekkin on kauhea hevoskuume iskenyt, mutta toistaiseksi olen tyytynyt vain katselemaan myytäviä hevosia.. :D kiinnostaisi tietää, että kun lähdit opiskelemaan oikeustiedettä niin monta kertaa hait ennen kuin pääsit sisään? Ja muistatko yhtään millainen keski-arvo sulla oli kun sinne lähdit hakemaan? Itse olen sinne piakkoin hakemassa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. No eipä oikeastaan, mutta ratsastettavia on kyllä onneksi täällä kotona niin pääsen kuitenkin pari kertaa viikossa ratsastamaan :) Hevoskuume on kyllä kova täällä myös :D toivottavasti päästään pian reissuun taas ja että tällä kertaa sitten löytyisi mulle hevonen! Mietin myös, että voisin ostaa jonkun projektin taas jota vähän kouluttaa, sen aikaa kun se mun kisahevosen etsiminen jatkuu.. no katotaan :) Oikikseen hain oikeastaan kunnolla vain kerran ja pääsin silloin sisään, kävin kyllä kirjoittamassa pääsykokeen myös heti lukion jälkeen mutta silloin en lukenut kirjoja läpi edes, vähän niitä selailin, kun olin jo päättänyt ottaa välivuoden. Sitä seuraavan vuonna sitten tosissaan luin ja pääsin sitten myös sisään! Kunhan jaksaa lukea PALJON niin kyllä sinne pääsee, tsemppiä jos sinne haet, oikis on hyvä koulutus! :)

   Radera
  2. Tsemppiä hevosen etsintään ja kiitos! :)

   Radera
 4. Har Fina Hilton blivit såld i Tyskland?
  Stort Lycka till :)

  SvaraRadera