Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

lördag 13 april 2019

Markon valmennus

Siis tää on niin luksusta kun me päästään näin usein nyt valmentautumaan. Aivan mahtavaa ja juuri mitä me tarvitaan.

Vihdoin sain tilattua itselleni uuden kisakypärän! Kepin kypäriä olen pitkään kuolannut mutta kauan kesti että sain päätettyä millä tuunauksilla. Tämä on nyt tummansininen galassia-etuosalla, nappi ja tuo raami on rose-kultaa < 3


Pippi on maanantaista lähtien ollut todella nihkeän oloinen eikä ollenkaan laukassa käytä selkää, tuntuu että ristiselkä tai lantio on ihan lukossa. Ajattelin ensin, että on vaan väsynyt mutta nyt rupesin miettimään että varmaan on kiima taas menossa kun just tämmöinen se oli noin kuukausi sitten myös. Laukka ei pyöriny niinkun millään ja se oli ihan tosi hankala ratsastaa. Jotenkin kun se ei pääse nostamaan selkää ja yhdistämään koko kroppaa töihin niin se tipahtaa lapojen ja etuosan kanssa ihan alas ja makaa mun kädelle (mitä se ei IKINÄ tee muuten) , ja siinä tietenkin vielä vinouskin korostuu entistä enemmän kun paino on enemmän etuosalla kuin takaosalla.

Nyt en kyllä saa hirveästi valittaa koska neiti on niin paljon kivempi ja paremmalla tuulella nyt ja yrittää tehdä mitä mä pyydän, vaikka huomaa, että se ei oikeen vaan pysty. Luulen myös että se on kropastaan väsynyt, se on ollut niin superhyvä viime Nipsun treenien jälkeen että varmaan nyt vaan pienen paussin aika. Onneksi olenkin varannut ensi viikosta taas Stall Biskopilta paikan, Pippi menee sinne viikoksi kun me lähdetään perheen kanssa reissuun pääsiäisen yli.

Nyt myös ensimmäistä kertaa reissaaminen sujui ongelmitta, huomas ettei Pippi stressannu ollenkaan koska se söi sen puurot kaikki kerrallaan sit kun oltiin päästy kotiin. Joka ikinen kerta tähän mennessä kun jossain ollaan oltu se on jättäny puurot syömättä noin puoli viikkoa reissun jälkeen... Eli super super hyvää treeniä tämä pieni retkeily!

Treeneissä yritettiin saada neitiä kantamaan mutta se tosiaan tuntui aikamoiselta mission impossible kun selkä vaan oli niin lukossa. Tuli kyllä paremmaksi ja notkistui ja oli tänään huomattavasti parempi kuin eilen. Aika hassua miten niin notkea ja pehmeä hevonen muuttuu niin jäykän oloiseksi sitten kun on jotain. Mutta tämä on niin Pippiä, se reagoi niin suuresti kaikkeen ja se näkyy ja tuntuu aina niin paljon jos on jotain!

Sulkuja ympyrällä tehtiin laukassa, aktivoiden ulkotakajalka, siirtymisiä missä sen pitää pysyä enemmän kasassa. Tänään siedätettiin vähän maastakäsin raipan työskentelyn kanssa, tämän se hyväksyy todella hyvin nyt! Ei ollenkaan mene paniikkiin tai ahdistu. Tästä pikkuhiljaa niitä puoliaskelia sitten.

Veikkaan että vien Pipin vasta ke iltana Biskopeille, eli jumppailen vielä nämä päivät kevyeesti. En usko, että tekee hyvää laittaa se vaan seisomaan jos se on noin jumissa, parempi pitää vähän kevyeesti liikeessä koska sitten kuitenkin tulee viikon täys tauko ratsastuksesta ja vesimatto-treeni on varmaan parasta mitä voi olla jos selkä on vähän lukossa!


Inga kommentarer

Skicka en kommentar