Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 8 maj 2011

7-vuotis cupin 1-osakilpailu

Nyt ollaan kotiuduttu Lohjalta,oli ihana kisapäivä kun oli niin hyvä sää koko päivän, vaikka pieniä ongelmia oli kotimatkalla,auton akku nimittäin sanoi sopimuksensa irti ja auton moottoria ei voinut pysäyttää sekunniksikaan,auto ei sitten enää lähtenyt käyntiin.. piti kerran saada starttiapua huoltoasemalla kun vahingossa sammutettiin auto,muuten ei pahempaa tapahtunut. Saa lähteä huomenna ostamaan uuden akun autoon :)
 Kisat meni hyvin ja huonosti. Zebbe oli tosi kuuma verkan alussa mutta rauhoittui pikkuhiljaa,oli silti tosi vavha edestä eikä halunnut rentoutua täysin niskasta,eli en saanut sitä kantamaan tarpeeksi hyvin, eikä taivutukset oikeen menneet läpi. Radalla ei tullut isompia rikkeitä,mutta sulut pitkää sivua pitkin meni aika mönkään(niin kun arvasinkin) eikä tuntunut niin kivalta kun en saanut sitä niin rennoksi ja läpi niskasta että olisi saanut siistimmät taivutukset ja liikkeet enemmän selän läpi. Saatiin silti hyvät pisteet, vähän päälle 66% ja kolmas sija kovassa joukossa. Voittajallakin oli vaan 9 pistettä enemmän kun minulla eli oli aika tasaista kärkisijoilla.
 En tiedä pitäisikö vaihtaa kankikuolainta Zebbelle vai mitä, koska se on aina nivelillä tosi tosi pehmeä ja rento niskasta mutta kangilla välillä jännittyy.. pitää miettiä sitä sitten Markon kanssa, taidan tehdä niin että ratsastan ensi viikon vaan nivelillä ja sitten kisoihin pistän vasta kanget,jos saisi sen pysymään rennompana.

 Vielä pari kuvaa kisoista :) ÖITÄ!!S&Z

2 kommentarer

  1. Onnittelut kolmannesta sijasta! :)
    Tiedätkö miten meni Mialla ja Zalzalla?

    SvaraRadera
  2. kiitos :) juu ne oli toisia, 67%

    SvaraRadera