Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 14 maj 2011

Hämeenlinna 14.5 7-vuotis cup


heipparallaa!!


Täällä ollaan edelleen Hämeenlinnassa,erittäin väsyneenä.. päivä alkoi klo 7 aamulla,kävelylenkillä hullun oriin kanssa.. Zebbe vaan huusi ja huusi ja huusi.. eilen oli vielä tuskallisempaa kun se nousi pystyyn pari kertaa kun olin ratsastamassa... oli itku kyllä kurkussa eilen ja ajattelin että en starttaa ollenkaan kun ei siitä tule mitään.. noh onneksi sitten päätin kuitenkin että lähden kisaamaan kun kerran tänne on tultu sen takia ja kävin juoksuttamassa Zebben täällä tallilla ennen kun lähdettiin kisapaikalle,niin sai pahimmat energiat poisjuostua.

 Se sitten huusi vähän siinä parkkipaikalla kun kaveri talutteli,ja oli aluksi verkassa tosi vahva edestä eikä halunnut taipua mutta tuli sitten oikeastaan aika hyväksi, onneksi oli Marko auttamassa meitä verkassa :) radalla se sitten taas tuli vahvaksi enkä saanut taivutettua avoissa ja suluissa,mistä myös saatiin huonot numerot.. vaihdot oli hyvät ja muuten ei tullut isompia rikkeitä,joten lopputulos oli toinen sija ja 66,7%.. että ihan jees kun miettii mikä helvetti meillä(mulla) oli ennen näitä kisoja :)
 ja oli vaan 1,5pistettä eroa voittajalle joten todella tiukka kisa oli nyt.

 Nyt levätään täällä Hämeenlinnassa vielä yön yli ja käyn katsomassa huomenna vielä kisoja kun siinä menee pari kaveria. Sitten suunta kohti Tuomarinkylää ja siellä sitten majoitutaan ensi viikon ajan :) toivottavasti saadaan korjattua tuo Zebben vahvuus edestä vaihtamalla kuolaimia, ja myös käyntiä pitäisi parantaa,se on mennyt tässä talven aikana aika huonoksi ja se on pakko saada taas hyväksi...

nyt on mulla kyllä nukkumaanmenoaika että jaksaa huomenna :)

S&Z

Inga kommentarer

Skicka en kommentar