Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 23 maj 2011

TRS kisat 22.5.2011

Mua harmittaa ja ärsyttää 7-vuotis cupin luokka todella paljon,saimme mielestäni ihan väärät pisteet... toisessa avoimessa luokassa  saimme kolmelta tuomarilta keski- SEKÄ lisätystä käynnistä arvosanaa 7!!! joten treeni käynnin kanssa on antanut tulosta :) cupissa Zebbe ei ollut ihan yhtä hyvä.. eli onneksi ratsastin sitten vielä sen toisen avoimen vaativan jossa sijoituimme sitten kolmanneksi ( 29 lähtöä), ja saatiin vähän päälle 65% !! Sain Zebben paremmin rennoksi niskasta vaikka olikin vähän väsynyt.
 Seuraavaksi on tämä viikko vähän lomaa ja sitten Marko tuleekin Sulvalle valmentamaan 30.5! 12.6 käyn Alavuudella kansallisissa siellä on meille hyvä vaativa B-luokka. Sen jälkeen varmaankin Siilinjärvelle kisoihin, joten hieman vähemmän kisoja nyt vähään aikaan taas :)

 Tässä vielä kuvia jotka Anne Tuomaala otti meistä kisoissa,enjoy!!

S & Z4 kommentarer

 1. Wau Sophia ja onnea!:) Olette kyllä todella upea pari Zerleonen kanssa, ja olet selvästi tehnyt hienoa työtä sen kanssa:) Jatka ihmeessä kirjoittelua, täällä yksi innokas lukija.
  Tsemppiä kesän koitoksiin!:)

  SvaraRadera
 2. kiitos paljon,kiva kuulla :)

  SvaraRadera
 3. Tämä on ihanan positiivis-realistinen kouluratsastusblogi jossa tulee hyvin esille lajin karu arki- kun yksi asia kehittyy painitaan toisen asian parissa. Kiitos näiden hetkien jakamisesta ja tsemppiä treeneihin, Z on kovin sillmää miellyttävä polle!

  SvaraRadera