Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 24 december 2017

Yhteenveto vuodesta 2017 ja Hyvää Joulua!

Vuosi 2017 on pitänyt sisällään paljon isoja muutoksia ja isoja tapahtumia. Näistä tärkein tottakai tyttäreni syntymä! Alkuvuodesta sain itselleni vakituisen työpaikan varainhoidon lakimiehenä Nordeasta, missä ehdin viihtyä pari kuukautta ennen kun jäin äitiyslomalle.

Masun kanssa menosa kisoihin 


Hiltonin kanssa tehtiin pari ennätystulosta kisoissa vaikka olin kuudennella kuukaudella raskaana. Maailman paras nallekarhu. Hiltonista irtipäästäminen ei ole ollut helppo päätös, mutta välttämätön. Se hevonen on opettanut minulle NIIN paljon ja olen ikuisesti siitä Hiltonille kiitollinen.

Pixu sai uuden kodin keväällä just sopivasti kun omat ratsastukset eivät enää kovin hyvin onnistuneet kasvavan masun takia. Pixukin on opettanut minulle paljon uusia asioita, ihan kuten jokainen hevonen jolla pääsen ratsastamaan.
Uuden hevosen etsintä onkin osoittautunut paljon vaikeammaksi kuin mitä luulin, mutta etsintä jatkuu ja olen varma, että löydän vielä uuden kisa- ja treenikaverin itselleni. Loppuvuosi onkin mennyt ahkerasti hevosta etsien, mutta eniten olen nauttinut äitinä olemisesta ja tutustunut minun ihanaan tyttäreeni. Elämä on muuttunut miljoonaa kertaa ihanemmaksi kuin mitä olisin osannut kuvitella ja nautin tästä ajasta täysillä!

Pääsen kuitenkin ratsastamaan lähes joka päivä, usein jopa pari hevosta päivässä, joten siinä mielessä oma ratsastus ei ole jäänyt tauolle. Mutta kyllä nyt olisi tähtäimessä löytää se oma heppakaveri pikkuhiljaa jotta pääsisi ensi (kisa)kautta ehkä vähän suunnittelemaan ;)

 Tässä lyhyesti oma vuoteni 2017. Haluan myös toivottaa kaikille lukijoilleni Oikeen Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018! Lupaan, että blogin puolella tulee olemaan enemmän eloa ensi vuonna :)

Kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneille vuodesta 2017! SpeedexEquestrian StockholmAmazona SuecaHelsinki International Horse Show, Dallas Pizza Palazzo!

3 kommentarer

 1. Verdenin huutokaupassa on nyt 20.1 aika kivoja dressage-projekteja :)
  Erityisesti numerot 74 ja 63 näyttävät kivoille...noh on siellä monta kivaa nyt tarjolla.
  Onko hepparintamalla mitään mielenkiintoista kiikarissasi???? :)
  Hyvää Vuotta 2018 ja toivotaan, että löytyisi sinulle pian jo se heppa!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo mä oon just 20.1 menossa Saksaan, mutta ei mennä huutokauppaan. Ollaan löydetty nyt tosi paljo kivoja hevosia mitä mennään katsomaan et ehkä ehkä se nyt löytyis!! :)

   Radera
 2. Kiva juttu!! Nuo onkin todella pitkänajan projekteja, kun ovat juuri nelivuotiaiksi kääntyneet. Mielestäni ne liikkuvat kuitenkin suht hienosti mitä nuo esittelypätkiin on laitettu ja kuskit ei nyt ole ihan niin kokeneita läheskään joka hepan selässä ;)...mutta joo, sulle soisi löytävän hepan, jolla pääset heti jatkamaan omalta tasoltasi, lycka till ja postia ootellaan :) :)

  SvaraRadera