Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 18 januari 2018

Vihdoin reissuun!

No nyt on vihdoin hevosenetsintäreissu edessä! Lauantaina lähdetään koko perheen voimin viikoksi (!) kiertämään Eurooppaan ja katsomaan hevosta mulle. Kiinnostavia hevosia on löytynyt Saksasta, Hollannista ja Tanskasta, ainakin videoitten perusteella, katsotaan miltä todellisuus näyttää.. :PToivotaan, että tällä kertaa jotain edes löytyisi. Mutta olen kyllä positiivisin mielin lähdössä, nyt on ensimmäistä kertaa oikeasti monta sellasta hevosta mistä tykkään ja odotan näkeväni livenä. Ja nyt kun näin kauan katsellut ja etsinyt hevosta niin mulla on aika hyvä idea siitä, minkälaisen hevosen haluan.

Lauantaina lennetään Düsseldorfiin, sunnuntaina tarkoitus moikata Hiltonia ja sitten lähdetään katsomaan hevosia, ensiksi Saksassa ja sitten jatketaan matkaa Hollantiin. Koko sunnuntai menee Hollannissa, ja sieltä sitten takaisin Saksaan Vechtan alueelle. Siellä on niin paljon hevosia, että jäädään pariksi yöksi, torstain sitten kohti Tanskaa. Lauantaina lennetään Köpiksestä kotiin taas.

Olis kyllä nyt aika saada se oma heppakaveri, pääsis tämä blogikin takaisin eloon :P ei oikeen ole mitään jännää kirjoittavaa tällä hetkellä kun en tee oikeen muuta kun käyn salilla, ratsastan muitten hevosia, ja hoidan Stellaa (meidän tytärtä).

Voisin yrittää vähän kirjoitella tuolta matkan päältä miten meillä menee, en tietenkään viitti myyntihevosia suoraan tänne laittaa mutta vähän jotain voisin yrittää kertoa, jos kiinnostaa. Kaikista parhaiten tulee varmasti instagramissa päivitettyä, eli sitä kannattaa seurata: sophia_backlund.

Olen muuten saanut kauan odotetut talviratsastussaappaani! Tilasin siniset saappaat jossa on vähän feikki croco-nahkaa yksityiskohtana. Näissä on sisällä lampaankarvaa eli pysyvät tosi lämpösenä jalat talvella! Istuvat kuin nakitetut, näitä ei tarvitse sisäänratsastaa! Kotisaappaiksi en valinnut näihinkään kovaa ulkopuolta, niin ne ei oo niin superkovat, mutta ihan sopivat, antaa tukea mutta näissä voi myös liikkua.

Yhteistyössä Amazona Suecan

9 kommentarer

 1. Hirveästi onnea etsintään ja reissuun muutenkin. Toivottavasti löytyy just se oikea ⭐

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos paljon! vähän jännittää, eka kerta kun Stella pääsee lentämään :) toivotaan jo, että edes jotain löytyy tällä kertaa :)

   Radera
 2. Ehdottomasti postausta reissulta!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Viimeistään postaus kun ollaan tultu kotiin, en tiedä miten kännykältä voin kirjoitella blogiin, mutta instaa kannattaa seurata siellä tulee tiheämmin päivitettyä ja myös matkan aikana :)

   Radera
 3. mahtavaa! päivittele sitten tänne että löytyikö kotiintuomista ! :)

  SvaraRadera
 4. Onnea ja menestystä hevosen etsintään.
  Jos käyt moikkaamassa Hiltonia, niin nappaa ehdottomasti kuva siitä teddybearista. Upea hevonen.
  Toivotaan reissun menevän hyvin ja antoisasti, niin että löytäisit uuden rusettihain itsellesi.
  Nauttikaa perheen voimin matkasta ja yhdessä olosta. Palatkaa terveenä takaisin.

  SvaraRadera
 5. Se on muuten "istuvat kuin nakutetut" (taustalla verbi "nakuttaa"), ei nakitetut. :D Nakitettu kuulostaa siltä, että se liittyy jotenkin nakkeihin.

  Paljon onnea hevosen etsintään! Mielenkiinnolla seurataan.

  SvaraRadera
 6. Onko nuo nyörit vain koristeena vai voiko varren leveyttä säätää niiden avulla? Itsellä etsinnässä koulusaappaat säätövaralla.
  Onnea kaverin hakuun. Laita sitten mahdollisimman käytännönläheistä matkakertomusta. Miten osaat katsoa hyvät ja huonot puolet, miten esittelyt oli järjestetty, miten voi varmistaa ettei tule ihan huijatuksi. Ja ennen kaikkea miten tollasessa reissussa voi tasapainoiselta järjen ja tunteiden kanssa.

  SvaraRadera