Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 8 mars 2018

Toivo elää vielä...

Pahoittelut hiljaisuudesta, mutta mitään kiinnostavaa kerrottavaa ei oikeen ole. Hevosen etsintä on kyllä osoittautunut olemaan älyttömän vaikeaa! Pidän nyt myös silmiä auki jos löytäisin jonkun kivan projektihepan, kun tuon unelmahevosen löytäminen saattaa oikeasti kestää pari vuotta, ainakin nyt tuntuu siltä :P Haluan nyt kuitenkin saada jonkun kaverin minkä kanssa tehdä hommia, päästä systemaattisesti treenaamaan, ja ehkä vähän kisaamaankin :) ja tottakai jotta tämä blogikin vähän heräisi taas eloon, siihen tarvitaan hevonen!

Mutta positiivista on ollut se, että olen päässyt lähes päivittäin salille treenaamaan, ja se kuitenkin tukee ratsastusta tosi paljon kun saan kropan taas hyvään kuntoon, on ihan eri kontrolli ja hallinta omassa vartalossa kun tekee muutakin treeniä kuin ratsastaa.

Käyn paljon spinning, sprint ja bodypump tunneilla, sekä treenaan pari kertaa itsenäisesti salilla. Ryhmäliikuntatunnit on vaan niin paljon kivempia, olen niihin tykästynyt tosi paljon! On kivaa kun on muita ihmisiä ja joku joka huutaa, että jaksaa jaksaa, silloin aina jaksaa yrittää hieman enemmän. Yksin kun treenaan niin mä huomaan välillä, että oon vähän laiska ;)

Seuraava hevosenhakureissu menee varmaankin huhtikuulle, kun me varattiin pari päivää sitten etelänreissu meille. Ihan kiva lähteä vähän lämpöön eikä miettiä hevosia joka minuutti joka päivä (sitähän mä teen koko ajan kun olen kotona, etsin ja etsin netistä hevosia..) eikä nyt oikeen mitään kiinnostavaa ole ilmaantunut.

Mutta elämä se pyörii kuitenkin, vaikka blogi on vähän hiljaisempi nyt, instagramissa mua voi seurata sinne päivittelen aika usein vähän kaikkea :) sophia_backlund nimellä löytyy!
6 kommentarer

 1. Kiinnostaisiko hevonen ylläpitosopimuksella? Pienellä laitolla nopeasti radoille. Iso herkkä kouluruuna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, ratsutukseen voin ottaa mutta en voi tehdä töitä ilmaiseksi :)

   Radera
 2. Treenivinkkejä olisi mukava lukea taas!

  SvaraRadera
 3. Hei,
  itse etsin hiljattain kouluhevosta ja pari kivaa paikkaa tuli Belgiassa vastaan: Flore De Winne http://floredewinne.wixsite.com/winhorses ja Hans Meganck http://www.hmstables.be/
  Varsinkin Meganck jai positiivisesti mieleen, De Winnella on enemman nuorempia hevosia tallissa. Molemmilla on enemman hevosia myynnissa kuin mita netista loytaa - jos olet Hollantiin menossa kannattaa ottaa yhteytta jos jotain sopivaa kannattaisi kayda katsomassa. Meganck on lahella Hollannin rajaa, De Winne vahan kauempana.

  SvaraRadera
 4. Hei! En tiedä oletko joskus postannut saliohjelmaasi, mutta olis tosi kiva kuulla millaisella ohjelmalla treenaat! Olen yrittänyt etsiä ratsastusta tukevaa saliohjelmaa netistä, mutta huonolla menestyksellä :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heippa! Mulla oli PT:n tekemä treeniohjelma kun raskauden jälkeen palasin takaisin treeniin, mutta sekään ei ollut suoraan ratsastajalle tehty ohjelma vaan enemmän raskauden jälkeen sopiva. Mielestäni on hyvä, että koko kroppa on vahva, ja että kunto on hyvä. Käyn itse paljon spinning-tunneilla, ja myös bodypump-tunneilla. Näitten lisäksi teen sitten normi salitreenit, missä tietenkin ratsastajalle tärkeää keskivartalo, joten sitä yritän miettiä paljon. Joku pilates olis varmaan hyvä myös mutta mä tykkään enemmän vähän vauhdikkaammista treeneistä :)

   Radera