Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

fredag 31 maj 2019

Mikä Come Back Hiltonin kanssa!

En oikeen löydä sanoja kuvaamaan tätä ihanaa hevosta! Voiko hevonen olla enemmän mielyttämishaluinen ja rakastaa esiintymistä?

(Tämän postauksen mun piti julkaista heti kisojen jälkeen mutta kiireiden takia jäi. Kyseessä siis Hyvinkään kisat jotka pidettiin 18-19.5)

Sunnuntaina Intermediaire 1-luokan voitto tuloksella 66,8%

Lauantaina PSG Specialin kakkosia tuloksella 66,4%


Perjantaina tultiin autolla koko perheen voimin Järvenpäähän. En siis ole ehtinyt Hiltonin kanssa ollenkaan treenata, että pikkasen kyllä jännitti ja mietin että mitenköhän meillä oikeen menee. Perjantaina kun Hiltonin ratsastin niin ei ehkä ollut ihan paras fiilis ja vähän mietin, että apua mihin mä olen oikeen ryhtynyt. Kuitenkin Hilton parani siinä kun ratsastin ja sain sen enemmän mun avuille jne.

Lauantaina suunnattiin sitten Hyvinkäälle 3-tason kisoihin, ohjelmana meillä oli PSG-Special. Hilton oli heti verkassa paljon parempi mitä perjantaina, ja se selkeästi kasvoi kun pääsi kisapaikalle ja tiesi mistä on kyse ;)

Hilton ei ole yli kahteen vuoteen kisannut, eikä silti siis kyttäile yhtään mitään, se on tosi cool eikä välitä mistään mitään, mutta silti se on innoissaan ja vähän herää kun pääsee radalla, hyvässä mielessä. Meidän ohjelma sujui muuten hyvin, vähän pieniä rikkeitä tuli, isoin oli virhe vaihdoissa joka kolmannella. Lävistäjällä oli iso lammikko ja just kun piti mennä lammikon yli piti tehdä viimeinen vaihto niin se epäonnistui kun Hilton just samalla sekunnilla hoksas että pitää hypätä lammikon läpi :D

Sunnuntain Inter 1 sujui sitten taas paljon paremmin kuin la:n PSG Special, kyllähän sain sen enemmän ja enemmän mun avuille joka päivä ja se näkyi sitten myös tuloksissa. Päätuomarilta saatiin jopa 68,9% ! Olin itsekin sitä mieltä, että tämä oli paras Inter rata minkä olen koskaan ratsastanut, pystyin tosi hyvin valmistelemaan jokaisen liikkeen, ratsastamaan ja vaikuttamaan, eikä isompia rikkeitä tullut. Paremmaksi olisi voinut vielä onnistua pysähdys ja peruutus, ja jos olisi ollut aikaa treenata olisin varmasti saanut sulut onnistumaan vielä vähän paremmin. Parantamisen varaa siis kuitenkin on vielä!

Taru Arola ikuisti meille taas niin ihanat kuvat, kiitos vielä Taru näistä! Oi kuinka huvittais nyt vaan jatkaa kisaamista Hiltonin kanssa, meillä oli niin hauskaa!








Nyt olisi kuitenkin tärkeämpää löytää Hiltonille uusi koti, toivottavasti joku nyt tajuaa napata sen multa ;) Harvoin tämän tasoista hevosta Suomessa myynnissä joka pystyy ihan varmasti vielä tekemään sinne 70%:n paikkeille tuloksia kunhan säännöllisesti pääsisi treenaamaan, nythän mä vedin ihan kylmiltään ilman mitään treenejä, eikä Hilton muutenkaan treenaa tuolla tasolla tällä hetkellä päivittäin vain toimii opetushevosena. Tämä hevonen on niin täyttä kultaa!

Antakaa mulle se 3 tuntia lisää vuorokauteen niin mä otan tämän nallekarhun samantien kotiin ja pidän itselläni! Oli niin hauskaa taas kisata näitä luokkia, nähdä kaikki ihmiset mitä en ole nähnyt kun olen ollut kisoista poissa niin pitkään, ja kaikista parasta nyt tietenkin on se kun voin jakaa nämä hetket tyttäreni ja mieheni kanssa!

Pippi on nyt ollut viikon Stall Biskopeilla taas lataamassa akkuja ja tekemässä vesi- ja mäkitreenejä, kun me oltiin perheen kanssa viikon lomalla Kreikassa. Huomenna haen tämän rakkauspakkauksen kotiin enkä siis millään malta että pääsen taas ratsastamaan :D Tänään oli niin järkyttävä myrsky täälläpäin etten viitsinyt lähteä ajamaan.


Seuraavat kisat suunnittelen tekeväni Pipin kanssa ehkä 16.6 Vaativa B-debyytti, mutta siis vaan ja ainoastaan jos saan ne vaihdot ihan 110% varmoiksi. Välillä ollaan tehty lävistäjällä 3 vaihtoa helposti ja vaivattomasti ja sitten välillä ei onnistu se yksittäinen vaihto edes :P mutta katsoaan. Kiire ei onneksi ole mihinkään, mutta tuohon nyt vähän tähtään, että jos.. Treeneistä päivittelen lisää taas kunhan ollaan päästy tämän loman jälkeen takaisin hommiin :)

Inga kommentarer

Skicka en kommentar