Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 10 oktober 2009

10.10-2009 i Verden

Här har det hänt en hel del igen... Första kvällen i Bremen och nagon bröt sej in i min bil medans vi var och handlade mat,bakrutan var krossad och min dator,väska med pass för mej,hästen,katten,min planbok med alla kör-och bankkort BORTA!! Gissa hur rädd jag blev! Som tur hittade vi hästpasset, FEI-passet och kattpasset nästa dag,tjuvarna hade lämnat dem i nagon park i Bremen och en snäll dam som hittat dem ringde upp veterinären som senast vaccinerat Zebbe :)
Men nu är jag utan dator,körkort och pass,mitt nya kreditkort kom som tur pa posten idag,thank God. Allt far jag fixat,tack vare underbara pappa som sköter om alla vara försäkringar!

Till nagot mera positivit,Zerleone har stadgat sig i nya stallet hur fint som helst,han har blivit van att komma till nya ställen nu tror jag för han var hur lugn som helst. Har ridit mest för Saskia (som är Holgas flickvän),hon är jätteduktig och Zebbe har gjort enorma framsteg redan tycker jag,han är mjukare i nacken och rundare i formen,men det som vi nu ska jobba pa är att fa mera styrka i ryggen sa han hittar "schwungen" mera i traven,galoppen börjar bli riktigt bra. Holga tyckte väldigt bra om Zebbe,vilket alltid är kul att höra fran nagon som honom ;) Pa mandag fortsätter träningen och jag tror vi kommer fa mycket hjälp av Saskia och Holga dom tva manaderna jag är här.

Igar och idag pagar Hannover Elite-Auktionen här i Verden. Igar akte jag med nagra som jobbar för Holga pa "Gala Abend" var dom hade massa fina shower. Idag har jag följt med auktionen och det var rätt sa intressant. Dom auktionerar bort ca 90 hästar om jag minns rätt och jag orkade kolla de 50 första ungefär. Dyraste hästen dittills gick för 320.000€!


Manga kramar hem till Finland!!

Sophia & Zebbe

Inga kommentarer

Skicka en kommentar