Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 15 augusti 2010

OJ OJ vilken tävlingsdag!!!Idag tävlade jag med Zerleone och Wyclef Jones i Kokkola. Väckning kl:04.30 med ca 2-3timmar sömn bakom sig och 4 starter att utföra. Först ut var Wyclef Jones, red jättemånga övergångar eftersom han haft störst problem med dem. Var supernöjd med vår första bana, lätt A:4,fast galoppdelen var inte så bra. Sedan red vi också FEI esiohjelma poneille,gick inte lika bra där, Jones blev för trött och vi fick några missar. Men trots det fick han fina 64.8% i båda klasserna och fina kommentarer av domarna, "äärettömän hieno hevonen","tästä tulee oikeen hyvä". Procenten räckte till tredje plats i båda klasserna :) jag är helt EXTREMT nöjd med honom,med tanke på att jag var tvungen att avbryta två klasser i Nykarleby då han vägrade trava... Så nu känns det superbra,träningen fortsätter.. :)

Zerleone deltog också i samma klasser som Jones och jag red lätt A:4 som först. Han kändes helt ok, inga större missar och han gör verkligen väldigt fina övergångar nu vilket han plockade 8:or på,och några till i galopp-programmet. Vi fick hela 66,43% vilket räckte enda fram till en seger!!! Zebbe som enda unghäst slog dom "vuxna" <3 gissa hur glad jag blev!! Det är första gången han vinner en nationell öppen lätt A-klass! Jag red esiohjelma poneille direkt efter,vilket blev för mycket för Zerleone så det programmet gick riktigt dåligt med flera missar, 61,47%.

Nu är jag så glad och lycklig så jag bara svävar på moln :) sånahär dagar behövs ibland så man håller motivationen uppe och kommer ihåg varför man sliter häcken av sig i stallet varje dag och tränar och tränar som en tok ibland ;)

Nu ska jag avnjuta en mysig söndagskväll med film och gott att äta :) ha det bra!!

Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar