Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 30 november 2010

The big news has arrived!!

Äntligen har nyheterna om Rath som Totials nya ryttare gjorts officiella. Såg några bilder på Rath ridandes på Totilas, fick nästan en klump i halsen, något som inte stämmer, de ska va Edward o ingen annan på den hästen,de va dom två tillsammans som gjorde att det såg så bländande fantastiskt ut ...
Å andra sidan är det ju en otrolig chans för Matthias att få rida en sådan häst och det är ju självklart att han inte tackar nej,man skulle ju va dum om man gjorde det ;) ska bli spännande att se hur det nya paret kommer klara sig på tävlingsbanorna, Matthias har en enorm press på sig och väldigt många att övertyga om sin plats i sadeln.

För mig är det inte mycket hästande just nu, Wyclef Jones har varit på en lite längre vila nu också,typ direkt efter att Zebbe åkte,typiskt ;P plus att vi har svinkallt här så det skulle nog inte vara så kul att rida iaf.

Ville bara skvallra lite om Matthias o Toto, har suttit o jagat videon o bilder på dem två en stund ida,fast jag egentligen borde plugga på finansrätt ;P uups..

God Jul åt er alla!!

Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar