Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 7 november 2010

Nachrichten aus Kirchwalsede, Deutschland

Zerleone kämpar på med sin träning hos Holga och blir bättre och bättre för varje dag, Saskia är jättenöjd med hans seriebyten och galopparbetet överlag är jättebra, Zebbe gör fina arbetspiruetter åt båda hållen och slutorna har han lätt för i galoppen också. Traven blir bättre och bättre hela tiden,men han har fortfarande svårt med slutorna i traven. Han behöver mycket gymnastik för att kunna böja sig utan att tappa den fina traven. Det kommer väl småningom :) sadeln har blivit lite "ombyggd" igen eftersom Zebbe fått så mycket mera muskler och blivit bredare. Piaff-arbete får Zebbe jobba med varannan onsdag,och det går finfint det med.
Hingstigheten försvann också efter några dagar och nu är han hur vilken valack som helst,han ska tydligen alltid visa i början åt alla att han faktiskt är hingst så alla fattar,och sen kan han återgå till sitt snälla lugna jag igen :)

12.12 flyger jag iväg till Tyskland och kommer vara där en vecka för att rida Zerleone,så då rapporterar jag mera och ska försöka ta bilder på min guldklimp <3

Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar