Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 25 november 2010

Sport Eliten koulutus & kuvauspäivät 19.11-2010olin viime viikolla Helsingissä Sport Eliten koulutuspäivillä. Mukana oli myös pari muuta ratsastajaa johon oli tosi hauska tutustua,sekä tietysti muitten lajien kilpailijoihin. Saimme hyödyllistä tietoa anti-dopingista, sekä koulutusta miten käyttäydytään mediassa. Tehtiin myös TV-haastattelu oikeassa studiossa ja kaikkea. Minua jännitti hirveästi haastattelu mutta se meni ainakin muitten mukaan täysin nappiin,joten ilmeisesti osaan piilottaa jännittyneisyyteni aika hyvin ;)
Otettiin myös kuvia Sport Eliten kotisivuja varten, sain raaka-kopiot CD:llä pari päivää sitten ja pistän tähän pari parasta kuvaa :) (näitä kuvia siis ei ole vielä muokattu). Kuvaajana toimi Studio Elite.

Zerleone oli vähän kipeänä viikonlopun yli,ontui yhtäkkiä viime perjantaina, mutta eläinlääkäri ei löytänyt mitään. Zebbe sitten määrättiin parin päivän lomalle ja eilen Saskia soitti ja ilmoitti että poika on täysin kunnossa,ontui ilmeisesti vaan sen yhden päivän. Lomailu teki oriista aika villin taas,mutta luulen että teki myös hyvää psyykkeelle ja lihaksille,jaksaa nyt taas treenata täysillä. Kiropraktikko oli myös käynyt eilen katsomassa Zerleonen ja sanoi että hän on aivan mahtavassa kunnossa!!
Saskiakin on ollut todella tyytyväinen Zebbeen,poika tekee hienoja sarjoja joka toisella jo,piruetit menee hyvin ja ravisulutkin on jo paljon paremmat. Joka toinen viikko Zebbe käy piaffi-passage treeneissä. Enää pari viikkoa niin pääsen itse ratsastamaan ja treenaamaan Saksaan!! Can't wait!!

Eipäs muuta,jatkan opiskelua :)

Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar