Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 11 januari 2011

Kisakalenterin suunnitteluaHienoa kun kansallinen ja aluekalenteri on jo julkaistu,heti eilen rupesin suunnittelemaan vuoden kisakalenteria. Aika hyvin meillä on täällä Vaasassapäin kisoja,vaikka onkin ihan aluekisoja vaan mutta silti,esim meidän oman seuran aluekisat on yleensä todella tasokkaat ja toivon mukaan tänäkin vuonna järjestetään Prix St George-luokka, jos ehkä siinä voisi startata!
Saksaan lähden myös aika pian, helmikuun alussa ja olen siellä sitten melkeen kolme viikkoa,ihanaa!!! Pääsenkin katsomaan Totilasta silloin livenä, vähänkös siistiä ;)

Nyt vaan odottelen että meille vapautuisi tallipaikka, maaliskuussa haluaisin saada Sebben kotiin jotta voimme aloittaa kisakauden huhtikuussa,muuten se venähtää toukokuuhun.. noh, katsotaan, toisaalta on sitten koko kesä ja syksy aika kilpailla ja yritän ottaa tämän kauden vähän rauhallisemmin Zebben kanssa kun sillä oli niin rankat 5- ja 6-vuotis kaudet. 7-vuotis cup päätavoitteena ja jos sen va A-debyytin sais tehtyä se olis mahtava bonus meille :)

Nyt opiskelujen pariin!!

Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar