Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 31 januari 2011

One year older, non the wiser? :)Tänään täytän 25 vuotta.. huhhu mihin aika on kadonnut? ja mun pikku varsa-heppakin on jo 7 vuotias, ei sitäkään enää voi nuoreksi hevoseksi sanoa :) Eli paineet vaan kasvaa.. Zebbellä menee kaikki hyvin Saksassa, tekee ilmeisesti tosi hienoja vaihtosarjoja, mitä se kyllä teki jo joulukuussakin. Samoin piaffi-työskentelyssä on kuulemma ollut todella hyvä myös :) hitsi kun en malttaisi odottaa enää tätä viikkoa loppuun että pääsen itse Saksaan!!
Tilasin myös itselleni järjestelmäkameran jotta saisi otettua vähän laadukkaampia kuvia ja parempaa video-kuvaa :)

Uudet kouluratsastussäännöt julkaistiin myös tässä äskettäin, ja 7-vuotiscupin ohjelmat, eli saan ruveta miettimään meille kür-musiikkia koska finaali mennään FEI kür Junioreille- ohjelman mukaan :)

Ei mulla oikeastaan mitään sen järkevämpää asiaa tällä kertaa ollut, lasken vaan tässä päiviä ja tarvitsen tekemistä jotta aika menisi nopeampaa ;)

Sophia

8 kommentarer

 1. Oij, sä sit tilasit itselles järkkärin ! Mihin sit lopulta päädyit?

  SvaraRadera
 2. oli vähä vaikee valita Canon eos 550 D:n ja Sony A33:n välillä mutta päädyin tohon Sonyyn ku siin on full HD-video ja sitte se ottaa 7kuvaa per sek ku canon ottaa vaan 3,5 kuvaa per sek :) toivon mukaan huomenna viimestään saan kameran nii pääsen kokeilemaan sitä :P

  SvaraRadera
 3. No on sekin varmasti hyvä, mutta mä niin haluaisin vielä joskus itselleni vielä Canonin järkkärin :) Tuliko siinä mukana pitkäkin objektiivi? Toivottavasti saat ja sit saat saksassa kuvailla ;)

  SvaraRadera
 4. kaverilla on se canon eos 550D niin kävin kattomassa sitä ja vähä kokeilemassa, on varmasti hyvä jos ei tarvi sitä videoa :) tossa tuli vaan 18-55mm objektiivi, tarvin varmaan sellasen 50-200mm kans mut toi kamera tolla objektiivilla oli jo niin kallis et pitää sit vähä myöhemmin ostaa se pidempi objektiivi ku se maksaa sit joku 300euroa :/

  SvaraRadera
 5. Totta ! Mä en kyl tarvis videota, ku ajattelin ostaa videokameran. Kunhan vaan jaksaisin niitä katsella :D Juups, se ei kyl mihinkään riitä, tai ainakaan hevoskuvauksessa. Tiedän kokemuksesta ;) Uskon ja tiedän ! Toisaalta, jos haluut hyvän pitkän objektin, niin se maksaa tonnin paikkeilla..Tai ainakin me maksettiin joku tonni tosta meidän pitemmästä objektiivista ;)

  SvaraRadera
 6. tonnin?!?!? herregyyd :OO mä olin jo ihan kauhuissani ku joudun maksaan 700euroa tosta kamerasta ja pikku objektiivistä :P ku en kummiskaan niiin kiinnostunu kuvauksesta,mut varmaan rupee kiinnostaan enemmän nyt ku saa kunnon kameran :)

  SvaraRadera
 7. Heehhee...Se on ihan normaalihinta järkkäristä :D Mulla on jo laantunut toi into kuvata, mutta Doni on aina yhtä ihana kuvata :) Toisaaalta ku on kerran hankkinut hyvän kameran ja objektiivin, niin ei tartte olla heti hankkimassa uutta.

  SvaraRadera
 8. Mä maksoin aikanaan järkkäristä + kahdesta objektiivista (18-55mm & 70-300mm) 800€.. Mutta valovoima on se tärkein, mitä enemmän valovoimaa objektiivissa, sitä kalliimpi se on. :)

  SvaraRadera