Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 10 november 2011

Pian se tulee.. :)

Lauantaina Arjen tulee taas tänne, en oikeen malta odottaa! Ratsastan Zebbellä molempina päivinä ja Hiltonilla vaan sunnuntaina, lähinnä sen takia että viimeksi olin niin järkyttävän stressaantunut kun piti molemmilla mennä ja vielä katsoa että kaikki on järjestyksissä jne, että ei ollut ollenkaan kivaa. Nyt ehdin lauantaina hyvin sitten katsoa kun muutkin ratsastavat ja ottaa vähän iisimmin :)
 Eilen kun juoksutin Hiltonin huomasin kuinka paljon se on vahvistunut ravissa, sehän hypähtää helposti laukkaan kun ei jaksa ravata,mutta nyt se pystyi pitämään oikeen hienon ravi yllä ja työnsi hienosti takajaloilla niin että etujalat "liiteli" upeasti :) tänään kun ratsastin sen se ei ollut yhtä hyvä ;P se on hauska kun se vaihtelee aika paljon minkälainen se on ratsastaa ja mikä juttu sille on vaikeaa. Aikaisemmin vasen kierros on ollut haastavampi pitää ravin tahti ja taivutus mutta nyt se oli yllättävän helppo ja oikea kierros oli vähän haastavempi. Mutta se ei työnnä oikeaa lapaa yhtä paljon ulos nyt vaan pysyy suorempana runogstaan mikä on hyvä.
 Zebbe oli tänään todella haastava, sillä oli joku ihmeen "oriprotestointi" päivä,niitä ei onneksi tule enää usein, ja se ei tee muuta kun vähän hassuttelee eikä jaksa keskittyä,ei voi oikeen muuta kun nauraa sille noina päivinä ja antaa sen "leikkiä" vähän, se varmaan tykkäs :)
 Huomenna Zebben kanssa jumppaa ja Hiltonilla myös, ja varusteiden ja hevosten pesua :) sitten ollaankin jo valmiita viikonloppuun!

Inga kommentarer

Skicka en kommentar