Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 19 december 2011

Frankfurt 16-18.12

Huippu reissu takana, ja huippuhienoja hevosia tuli nähtyä! Olin kyllä vähän pettynyt Expoon kun en oikeen löytänyt sieltä niin paljon kun olin kuvitellut ;P noh ehkä parempi niin että säästyi sitten rahaa! Löysin kuitenkin ne tärkeimmät eli talvitakin ja toppaliivin itselleni, lampaankarvaromaani Zebbelle kisakäyttöön sekä LEVEÄ & pehmeä turpahihna Hiltonin "juoksutus/maasto" suitsiin, saa niitä vähän siistimmän näköisiksi.
 Takki on HV Polo Sports merkkinen,karvahuppu ja pronssin värinen. Toppaliivi on merkkiä Spooks, ruskea ja korkea paksu kaulus jossa vaalenpunaista.
HV Polo takki

Spooks liivi
 Hevoset olivat tänään aika energesiä kun pääsin ratsastamaan,molemmat kengitettiin myös tänään. Hiltonilta oli lähtenyt takakenkä irti joten oli ottanut vähän iisimmin sen takia,liikuttaa piti pliistrauksen takia. Kun pääsin tänään ratsastamaan sillä se oli SELVÄSTI parempi!! Liikkui vasemmassa kierroksessa nyt paremmin kuin oikeassa, tuntui vahemmalta takajaloista. Joten toivottavasti se veripliistraus auttoi ja nyt pääsisimme treeenaamaan enemmän ilman ongelmia!
 Hyvää joulunodotusta kaikille :)
 Tässä vielä pari kuvaa reissusta:
Hans-Peter Minderhoud I.P.S Tango

Isabell Werth -Don Johnson

Holga Finken - Hofgraf

Inga kommentarer

Skicka en kommentar