Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 12 december 2011

Minä teen jotain oikeen!!!


Voi hitsi mikä fiilis!! Arjenin valmennus day 1 takana, ja niinkun olen kertonut niin olen saanut Zebben oikeen hyvin läpi nyt niskasta ja se on tuntunut todella hyvältä ratsastaa! Oli niin kiva päästä Arjenin silmien alle ja että hän myös oli sitä mieltä että Zebbe on tässä parin viikon aikana kehittynyt tosi tosi paljon!!! Sillä oli niin kiva ratsastaa tänään kun se kuuntelee,on herkkä ja kaikista parasta että se on KEVYT ja LÄPI niskasta! Välillä se vielä nousee sieltä mutta enimmäkseen se pysyy hienossa muodossa ja minun pidätteet menevät heti läpi. Se mun vielä täytyy muistaa että pitäisin pohkeet kokonaan irti hevosesta ja käytän niitä vaan silloin kun on tarve! ja vielä enemmän siirtymisiä,niin että ensin otan sen oikeen pieneen "poniraviin" ja saan sen siinä antamaan periksi niskasta ja selästä ja siitä sitten eteen isoa ravia, sitten kun se taas kovenee edestä niin taas kiinni pieneen raviin jne. Arjen muistutti että ei saa tyytyä siihen kun hevonen tuntuu paremmalta, vaan jatkaa kohti täydellisyyttä  ;)
 Huomenna jatketaan ja Hiltonkin pääsee treenamaan :) se oli eilen myös ihan mahtava! Sain "ahaa-elämyksen" senkin kanssa eilen,kuulostaa tosi typerältä ja päivänselvältä mutta se että pidän sen suorana! Auttoi heti ja se oli heti takajalat paremmin alla ja liikkui takaa eteen. Se helposti heittää ulkolavan ulos ja menee vinoksi ja silloin se menee vaan pitkäksi rungostaan.
 Sellainen raportti tältä päivältä, huomenna saan kuvaajan mukaan joten huomenna yritän laittaa myös videomateriaalia tänne :)
Hilton nauttii Suomen talvesta :)

Inga kommentarer

Skicka en kommentar