Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 8 oktober 2016

Mä tein sen!Vuoden auskultointi Pohjanmaan käräjäoikeudessa on suoritettu loppuun, perjantaina 30.9 oli minun viimeinen päivä töissä, ja sain sitten päivän päätteeksi käväistä Vaasan hovioikeuden kautta jättämässä Varatuomari-tittelin hakemuksen! Aika mieletöntä, olen kyllä todella ylpeä tästä saavutuksestani! On ollut todella rankka vuosi, mutta samalla olen oppinut ihan älyttömän paljon! Olen saanut tehdä hommia tuomarina, ja se on kyllä opettanut ja kasvattanut mua juristina, ja ihmisenä, todella paljon. Oli kyllä tosi ikävää jättää niin kiva työpaikka, mutta nyt on katse tulevaan ja nyt pitää asettaa uusia haasteita eteen ja tavoitella uusia unelmia.

Nyt ajattelin pitää lokakuun ihan vaan lomaa, tai mun aivot saa pitää lomaa, mutta heppahommia teen sitten entistä enemmän ;) Meidän tallimestari on parin viikon lomalla joten lupasin sitten, että voin tehdä 3 päivää viikossa tallihommat. Olen tällä viikolla siivonnut yhteensä 72 karsinaa ( 24 per päivä ja 3 päivää), saman verran vienyt hevosia ulos ja hakenut sisälle, ja ruokkinut! On kyllä tehnyt tosi hyvää vaan tehdä jotain fyysistä ulkohommaa kun on vuoden vaan istunut sisällä ja joutunut käyttämään aivoja vähän enemmän :P Olen oikeen nauttinut tallihommista, eikä se edes ollut niin raskasta mitä mä kuvittelin? Olen kyllä ollut päivän päätteeksi aika väsynyt, mutta tuon lisäksi olenkin myös ratsastanut 2-3 hevosta. Omasta tallista haaveilevalle tämä on ollut tosi hyvä tulikoe ;P

On varmasti oikeen terveellistä, että mun elämässä on niin suuret kontrastit, juristin hommat, ja sitten heppahommat. Näitä kun voisi yhdistää ja tehdä sopivasti molempia, niin olisi aika täydellinen balanssi elämässä :) mä en osaa istua paikallani kokonaista päivää, mutta toisaalta en ehkä jaksais joka päivä aamusta iltaan tehdä hevoshommiakaan, mutta nuo kun saisi yhdistettyä niin olis aika hyvä! Haaveena on perustaa oma lakitoimisto, sitä eteen täytyy nyt vaan hankkia vielä lisää kokemusta. Sitten voisin ehkä tulevaisuudessa yhdistää ratsutukset, valmennukset, oman kilpailu-uran, sekä juristin hommat, sopivalla tavalla.

Hepoille kuuluu hyvää, Hilton on kasvattanut kunnon nallekarvan jo, mun pitäisi lähettää terät teroitettavaksi nyt vaan jotta saisin sen klipattua, varsinkin jos meinaan lähteä kisoihin 16.10 :P Pixu oli todella mahtava viime viikolla ja sai todella paljon ahaa-elämyksiä ja pääsin oikeen siihen käsiksi, mutta tällä viikolla se oli sitten väsynyt kropastaan eikä oikeen jaksanut keskittyä. silloin on parasta antaa sen vaan olla pari päivää jotta se saa palautua. Pixu ei ole ikinä ollut huono ratsastaa muuten kun silloin kun se on kropastaan väsynyt. Se pääsi hyppäämään torstaina, mikä sekin tekee hyvää, saa vähän irrotella ;) ja nyt loppuviikon se saa pitää lomaa, tänään juoksutusta.

Ensi viikolla meillä on valmennusta tiedossa, tiistaina menen Hiltonilla Marko Björsin valmennukseen, ja ke-to Pixulla Nipsun valmennukseen :) jaksotin treenit nyt näin, koska jos lähdetään Ainon kisoihin vloppuna, Hiltonin täytyy saada ladata akkuja kunnolla ;)


Nyt on ollut aivan mielettömän mahtava syksy, aurinko paistaa joka päivä melkeen :)12 kommentarer

 1. Älyttömästi onnea suuresta saavuksesta! Hienosti uurastettu kaiken kaikkiaan :)

  SvaraRadera
 2. Onnea, mielenkiintoinen työ ihan varmasti!! Onko ne kaivertaneet sun etunimen väärin ;-) tuohon nuijaan??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, on kyllä joo! :) itse asiassa ei, mun virallinen nimi on Sofia, se jotenkin vaihtui mun kisalisenssissä Sophiaksi todella kauan sitten, kun nuorempana olin sitä mieltä, että Sophia on paljon paremman näköinen tapa kirjoittaa, ja se onkin sitten hevospiireissä jäänyt kun kisalisenssissä edelleen on Sophia :P

   Radera
 3. :-) no et pahemmin ole meitä jekuttanut, se on sitten sun taiteilijanimi se Sophia (Loren...) :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Onnittelut! Mulla alkoi nyt syksyllä opinnot Turun oikiksessa, ja vähän on kyllä vielä tasapaino opiskelun ja heppahommien välillä hakusessa.

   Radera
 4. Onnea hienosta saavutuksesta!

  Ihan mielenkiinnosta kysyisin, missä teroitutat nuo terät?

  SvaraRadera
 5. Joko Zebbe on myyty vai onko se vielä sinun omistuksessa Saksassa? :)

  SvaraRadera
 6. Valmennuksista postausta?

  SvaraRadera
 7. Haaveena olisi juristin ammatti, mutta onko pitkä matikka ihan pakollinen, vai pärjääkö hyvin myös lyhyellä matikalla? Onko muita aineita mitä suosittelisit kirjoittamaan yo-kokeissa?

  SvaraRadera
 8. Haaveena olisi juristin ammatti, mutta onko pitkä matikka ihan pakollinen, vai pärjääkö hyvin myös lyhyellä matikalla? Onko muita aineita mitä suosittelisit kirjoittamaan yo-kokeissa?

  SvaraRadera