Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 8 oktober 2016

ESS Stockholmin syysmallisto on täällä!

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Equestrian Stockholmin kanssa!


Oi, nämä Equestrian Stockholmin tuotteet ovat vain niin mielettömiä! Syysmallisto on nyt täällä, ja omaksi suosikiksi nousi tämä aivan ihana syystakki! Takin hinta on 185 euroa, ja sen voi tilata täältä.

Nyt kannattaa myös hyödyntää kampanja 10-16.10, koodilla SOPHIA saatte jopa 15% alennuksen Equestrian Stockholmin koko valikoimasta! Eli tälle takille jäisi hintaa vain vähän alle 160 euroa :)
Takki olikin yksi lempituotteistani ikinä Equestrian Stockholmilta, se on todella kevyt, mutta silti lämmin, istuu hyvin, on kivan vartalonmyötäinen malli, ja tätä takkia voi käyttää sitten talvellakin paksumman untuvatakin alla, kun se on niin kevyt ja istuva! Minulla on koko S tässä takissa, yleensä olen valinnut XS koon ESS:n tuotteissa, mutta takeissa S on parempi, niin mahtuu sitten vaikka paksumpikin paita alle :)

Hilton oli komean näköinen Burgundy-värisessä huovassa (hinta 85 eur) ja pinteleissä ( hinta 58 eur), missä burgundy-väriset tarrat:


Hilton on jo kasvattanut aikamoisen nallekarhukarvan, pitänee klipata :P

Tästä näkee kuinka hyvin takkikin istuu :)Aina tuntuu joulu-aatolta kun ESS:ltä saapuu paketti < 3

Muita ihania syysuutuuksia oli esimerkiksi tämä ihana No Boundaries champagne huopa:

Huovan löydätte täältä 


Kannattaa nyt hyödyntää tuo kampanja ensi viikolla ja tilata kotiin upeita syysuutuuksia, tässä olikin vain pieni esimerkki koko valikoimasta, käykää tutustumassa http://equestrianstockholm.fi/ :) Itse olen kyllä ollut äärimmäisen tyytyväinen näihin kaikkiin tuotteisiin, on kyllä ilo ja kunnia, että saan olla osa Equestrian Stockholmin tiimiä!

Inga kommentarer

Skicka en kommentar