Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 24 december 2016

Oikeen Hyvää Joulua!

Toivotamme Pixun ja Hiltonin kanssa! Me treenataan tänään ihan normaalisti, ratsastus on parasta mitä mä voin elämässäni kuvitella niin tottakai jouluaattona pitää silloin ratsastaa ;) kuitenkin aloitetaan treenit perinteisellä joulumaastolla :)

Piccolo < 3 (C) Heidi Järvi

Hilton nallekarhu (C) Heidi Järvi


Joulu 2014, Zebbeltä myös terveisiä Saksasta < 3

9 kommentarer

 1. Miten Zeben kodin etsiminen edistyy?

  SvaraRadera
 2. Mikä kypärä sulla on käytössä? En millään löydä sellaista jonka kanssa menisi nuttura :D

  SvaraRadera
 3. Hei! Valmentajani sanoo, että hevosellani on selässä jotain vikaa, koska hevosella on välillä ratsastaessa häntä pystyssä. Hevoseni käy säännöllisesti hierojalla. Selässä ei ole hierojan mukaan mitään vikaa yms. Varusteetkin on ammattilainen tarkistanut ja ne ovat sopivat. Hevonen on säpäkkä, mutta kulkee rentona ja on aina avuilla. Kenenkään muun mielestä hevosen selässä ei ole mitään vikaa. Eikö hännän pitäminen ylhäällä ole joillekin hevosille tapa? Olen lukenut, että kouluratsastuksessakin suositaan ruunia ja oreja, koska ne juuri "pöyhistelevät" ja pitävät häntäänsä ylhäällä. Monilla kouluhevosilla on häntä ylhäällä. Joiltakin hevosilta katkaistaan ne lihakset jotenkin sieltä hännän läheltä, että ne eivät pidä sitä häntää ylhäällä (vai miten on?). Yritetäänkö sillä lihaksien katkaisulla jotenkin peittää hevosen kipua? Tuskinpa. Eli uskon itsekin, että hevoseni selässä ei ole vikaa. Mitä mieltä itse olet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Olipas outoa :) hevonenhan kantaa häntänsä silloin kun on tyytyväinen ja liikkuu oikenpäin. Häntä koipien välissä on yleensä se huono merkki, jos hevosella on häntä ihan pystyssä se on yleensä "liian innostunut", jos esim katsoo hevosia luonnossa niin kun ne jotain säikähtää, tai innostuu ja juoksee niin häntä saattaa mennä pystyyn(arabit tekee tätä usein mutta se kuuluu siihen rotuun), jos hevonen pitää häntää vinossa, se voi olla merkki siitä että se on kipeä. en ole ikinä kuullut että mitään lihaksia katkaistaan :O ja toivon todellakin ettei kukaan sitä tee! Jos hevonen kantaa häntäänsä kun sillä ratsastetaan se on vain hyvä merkki ja kuuluukin näin olla! jos se huitoo hännällä tai pitää sitä vinossa, olisin huolestunut, mutta en muuten. häntä koipien välissä tarkoittaa yleensä että hevosella on kylmä, ja tosiaan jos se on ihan pystyssä se saattaa olla jännittynyt/innostunut/peloissaan. Kuvasta tai videosta olisi ollut helpompi nähdä ja sanoa mutta toivottavasti tästä oli jotain apua :)

   Radera
  2. Ja jos hevonen huitoo hännällä sitä yleensä ärsyttää, esim jos kärpänen ärsyttää sitä, jotkut hevoset(aika monet) vähän huihtoo hännällä tahdissa kun liikkuu ja sekin on ihan normaalia, vaikka tietenkin ihan ideaali on, ettei häntä huihtoisi ollenkaan, katso esim Valegro ;)

   Radera
 4. Joo, samaa mieltä olen kanssasi:) Valmentajani muutenkin on minulle tyly, syytä en valitettavasti kerro. Mutta hevoseni häntä on samallalailla kun Valegrolla:). Kiitos paljon avustasi!<3

  SvaraRadera
 5. Ihan mielettömän upea toi Hiltonin kuva!! ♡♡

  SvaraRadera