Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 7 december 2016

Minilomalle!

Viime sunnuntaina Tina ja Pixu kävi estetunnilla, ja mä sain otettua vähän videopätkiä siitä ja tarkoitus on ollut koko viikon, että muokkaisin siitä pienen videokoosteen, mutta yhtäkkiä aika ei ole riittänyt :P Maanantain suunnitelmat meni täysin uusiksi kun tuli yksi yllättävä asia mikä mun piti hoitaa, joka teki että koko päivä meni täysin sekaisin, eilen ja tänään olen tehnyt tallihommia, pitänyt tunteja, ja ratsastanut omat hevoset, eli sellaiset kevyet 12 tunnin päivät :P Nyt olen silmät ristissä yrittänyt pakata ja siivota kotona, sillä huomenna lähdetään poikaystäväni kanssa minilomalle Budapestiin!

(C) Heidi Järvi


Ihanaa taas päästä vähän katsomaan uusia maisemia, mä tykkään paljon historiallisista kaupungeista, viime talvena oltiin Prahassa, ja rakastuin täysin niihin vanhoihin rakennuksiin,linnoihin,kirkkoihin yms, mitä siellä oli! Budapest on toivon mukaan saman tyylinen kaupunki, ja nyt siellä on myös joulumarkkinoita, mitä myös rakastan! Saksassa oli mielestäni kaikista parhaat joulumarkkinat, käytiin yhdessä vaiheessa joka vuosi joulukuussa Frankfurtissa, ja siellä ne joulumarkkinat olivat todella tunnelmalliset! Kannattaa seurata minun instagramia, Sophiab_1986 päivittelen reissusta sinne, ja muutenkin tulee päivitettyä hieman useammin kuin tänne blogin puolelle!

Hilton on nyt tehnyt pikkasen enemmän "normaalia" työtä eilen ja tänään, ennen sitä olen vaan kevyeesti jumpannut, mutta nyt pikkasen pistänyt kokoamisastetta ja tehnyt vähän loivia sulkuja ja vähän vaihtoja. Vieläkin pidän treenikerrat siinä maks. 30min sisältäen alku ja loppukävelyt. Tänään Hilton oli aivan maaginen!! Olen nyt yrittänyt vaatia siltä lyhyempää ja nopeampaa ravia pienissä pätkissä ja tänään sain todella hyvän fiiliksen nimenomaan ravissa!

Nyt pitää kyllä pikkuhiljaa mennä nukkumaan, jotta jaksaa huomenna, koko päivä menee reissaamiseen.. :)

4 kommentarer

 1. Tulet ihastumaan Budapestiin. Se on niin ihana kaupunki.

  SvaraRadera
 2. Mukavaa minilomaa! :)

  SvaraRadera
 3. Mitkä on sun tavoitteet juristina? Vai aiotko panostaa jatkossa enemmänkin kilparatsastukseen? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jos voisin niin panoistaisin vaan kilparatsastukseen, mutta valitettava tosiasia on, että se maksaa maltaita, varsinkin jos haluaa kv-tasolla kisata, niin silloin on pakko myös olla hyvä työ ja panostaa siihen uraan, että on mahdollista tienata hyvin ;) ja siis kyllä minua kiinnostaa muutenkin juristin työ, olenhan lapsesta asti haaveillut että minusta tulee isona juristi :) joten kyllä tavoitteet ovat sen suhteenkin suht korkealla, ei kuitenkaan niin korkealla, että tekisin esim yli 12h päiviä töitä jossain isossa yksityisessä firmassa jotta voisin nousta osakkaaksi, mutta tavoitteeni on pystyä auttamaan ihmisiä mahdollisimman hyvin, se on ehkä se mikä motivoi minua juristina eniten, auttaminen :) (vaikka sekään ei tietenkään aina toteudu,mutta onhan se aina se tavoite:)

   Radera